Ako zažiariť na jeseň

Prinášame vám najnovší prehľad módnych trendov, ktoré budeme nosiť nadchádzajúcu sezónu. Ak ste aj vy milovníkmi módnych vychytávok a aktuálnych noviniek, určite si prídete na svoje. S koncom roka na obzore je čas zastaviť sa a posúdiť, čo sa v skutočnosti bude nosiť  a čo by, naopak, z vašej skrine malo ísť zaručene preč! Zostavili sme pre vás rebríček 5 najnovších trendov. Naučte sa túto módnu bibliu a inšpirujte sa novými trendmi.



Biele prvky

Biele prvky a detaily sú schopné oživiť akýkoľvek outfit v nadchádzajúcej sezóne. Stavte na biely sveter, topánky, kabelky, náušnice či rukavičky a vneste do svojho looku akýsi závan elegancie a ženskosti. Tento trend považujú módni experti za prevratný, tak sme sami zvedaví, ako to nakoniec vypáli.






Pánsky štýl

Inšpirácia pánskou módou a návrat do minulosti je ďalším trendom, ktorý by ste zaručene nemali ignorovať. Rok 2018 bude plný sák,  nohavicových kostýmov, klasických strihov a károvaných potlačí. Povolené sú aj pánske a oversized strihy so skvelým efektom, ktorý dodá žene ten správny šmrnc.





Kabáty

Klasický kabát sa bude nosiť aj najbližšiu sezónu a ostáva tak v top desiatke najdôležitejších kúskov vo vašom šatníku. Je len na vás, či stavíte na klasickú béžovú, či sivú farbu alebo pôjdete do odvážnejších odtieňov. 





Pastelové farby

Rok 2018 znamená aj množstvo pastelových farieb, ktoré môžete využiť naozaj vo veľkom. Nebojte sa experimentovať a zaobstarajte si kostým v mentolovom odtieni, v ktorom jednoznačne zažiarite.




Hlavne pohodlne

Skončili časy, keď sme trpeli v nepohodlných a tesných outfitoch. Teraz je IN ležérnosť, vrstvenie a pohodlie. Čo iné ako tepláky môžu spĺňať všetky tieto kritériá!





V spolupráci s portálom https://www.modovo.sk/ sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 15. októbra pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážku v hodnote 50,-€. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov