Trendy na jeseň 2018

Farby dôkazu urobiť veľa nielen na našom oblečení. Ich výber vie krásne ovplyvniť našu psychiku a dodať nám aj potrebnú dávku jesennej inšpirácie. Vyskúšajte preto žiarivú horčicovú žltú alebo matnú slivkovú, ktoré si zamilujete na prvom oblečení. Ak máte v hlave obraz dokonalých jesenných farieb, tieto farby by k ním nemal chýbať. Dokážu  osviežiť pleť po lete a dodať jej na tej pravej jesennej nálade. Sú výrazné a ku kombinovaniu im naozaj netreba veľa. Hravo si postačia s čiernou či stále populárnou bielou. 




Pletená kráľovná 

Na hrubom pletenom svetri sa slivková bude priam skvieť. Nie je krajší spôsob ako ju preniesť do svojho jesenného šatníka. Hrubý materiál je sám o sebe synonymom tohto ročného obdobia, s slivkovu ho však posuniete na level dokonalosti. Či už sa rozhodnete pre klasický sveter alebo tzv. oversized vedzte, že zažiarite v akejkoľvek spoločnosti 😊





Nohavice a doplnky

Výrazne nohavice sa ľahko stanú hlavným kúskom vášho šatníka. V nich budete pôsobiť ako pravá diva, kedykoľvek si ich oblečiete. Pásikavé nohavice sú must have sezóny!  Tento vzor bude výborne vynikať práve v kombinácií s tmavými outfitmi. Svoje šperky, kabelku či topánky tak ľahko postavíte na módny piedestál. 




Ženskosť v čiernej

Sukne v tejto farbe sú tým pravým jesenným skvostom. Viete ich zakomponovať a ladiť aj s veľmi neutrálnymi farbami. Vhodné sú midi kúsky, ktoré na jeseň pôsobia veľmi uvoľnene. Nebojte sa ani kombinácií čiernych sukní a čižmičiek s potlačou. Vyskúšať môžete aj mini sukne s výsokými čižmami nad kolená, ktoré vás opticky predĺžia. 






Hravé káro

Tohtosezónným trendom je jednoznačne colour blocking. Ak nie ste práve zástankyňou colour blockingu, môže vám sivá farba učarovať práve v káre. Podobné kúsky preslávil jeden známy americký film. Stredoškolské dievča za svoj obľúbený outfit pokladalo práve károvanú súpravu saka a sukne. Buďte túto jeseň aj vy neodolateľná!




V spolupráci s portálom http://www.jejmoda.sk/ sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 15. októbra pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážku v hodnote 70,-€. Viac informácií o ich aktuálnej ponuke nájdete na ich stránke. 


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov