Ponorte sa do nových tvarov a pohodlia

Koniec leta sa spája aj s prípravou na jeseň, ktorá opäť prekypuje inými, novými vlastnosťami. Jeseň je pohodlná, teplá a najradšej ju trávime v posteli s knihou v ruke. Pozrite sa, či týmto pocitom dopomôžu aj súčasné trendy bývania v škandidavskom štýle. Každé ročné obdobie so sebou prináša svoje vlastné spomienky a zážitky. Túto jeseň si ich spravte v pohodlí vášho domova. Nikde vám totiž nebude lepšie ako doma. Bytový dizajn sa vracia k útulnosti a k dokonalej pohode. Vyložte si nohy a užívajte si prichádzajúce dni so škandidavským štýlom.


https://www.dekoraj.sk/skandinavsky-styl


Nové tvary a príliv čistého mramoru

Ak by ste chceli túto jeseň osviežiť svoj byt alebo dom, neváhajte tak spraviť za pomoci tvarovaných doplnkov. Lampy, svietniky a vázy dostali nový rozmer práve v oblosti. Kruhové prvky môžete teraz vidieť skoro všade!  Vášmu domovu dodajú na luxuse, ale aj na príjemnosti. Nemusíte to s nimi však preháňať; stačí pár doplnkov a ráz domu sa môže úplne zmeniť. 




https://www.dekoraj.sk/Zavesna-lampa-WIRE-36x62-cm-d48346.htm
https://www.dekoraj.sk/Zlava-20-Luxusny-svietnik-CAGE-16x23-cm-d48339.htm

https://www.dekoraj.sk/Luxusna-vaza-BROKE-16x16x34-cm-d48298.htm




Zmena farieb 

Ak ste si mysleli, že po lete ste sa farieb nadobro zbavili, opak je pravdou. Preneste si ich aj k sebe domov. Vytvoria príjemné prostredie, z ktorého sa každému bude iba ťažko odchádzať. Môžete sa s nimi pohrať v malom, ale neublížia ani celej miestnosti. Privítajte tmavé a plné odtiene, ktoré si môžete doma dovoliť od nábytku až po steny.


https://www.dekoraj.sk/fototapeta-na-stenu-the-tight-reality-dan-johannson-xftdj107v152
https://www.dekoraj.sk/Zaves-SCANDINAVIA-LA-NORD-140x260-cm-d48504.htm

https://www.dekoraj.sk/obraz-na-stenu-commercial-victim-dan-johannson-xobdj078e1


Vaše pohodlnie nadovšetko 

Počas chladných dní sa pokojne zababušte pod perinu a užívajte si čas strávený v posteli. K tomu dobrá kniha, teplý čaj a hlavne spánok v kvalitných perinách. Biela je navyše pozitívnou farbou pri zaspávaní. Budete sa v nej cítiť ako v bavlnke a nech je vaša spálňa akákoľvek, určite nestratí svoj pôvab.


https://www.dekoraj.sk/Luxusna-deka-ROMEO-150x200-cm-d47772.htm
https://www.dekoraj.sk/Dekoracna-obliecka-MOYA-45x45-cm-d47941.htm
https://www.dekoraj.sk/Luxusny-prehoz-MARLA-220x240-cm-d47909.htm



V spolupráci s Dekoraj.sk sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 13. novembra pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážku v hodnote 35,-€ na nákup tovaru v eshope Dekoraj.sk. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov