Domáce trendy, ktoré vytvoria pohodlie

Obľúbený predajca Tchibo ponúka okrem iného aj doplnky do domácnosti, ktoré sú praktické a oku lahodiace. Pozrite sa, čo by už čoskoro mohlo zdobiť aj váš príbytok. Radi čítate v posteli? Tento pohodlný vankúš je pre vás ako stvorený. Okrem toho, že sa mu poďakuje vaša chrbtica, môžete ho využiť aj pri sledovaní televízie či len tak, na oddych. Vankúš má mäkký vonkajší poťah, ktorý je odnímateľný a možno ho prať, preto ponúka aj jednoduchú údržbu a čistenie. Potešia tiež opierky na ruky, ktoré zaistia pohodlné držanie tela. Vankúš má výplň z penových tyčiniek, ktorá zaručí lepšiu stabilitu. Môže byť váš za 39,95 €.



Pri čítaní alebo hocijakej inej večernej aktivite potrebujete dostatok svetla. Táto lampa v tvare trojnožky v modernom severskom dizajne vaše obydlie nielen rozžiari, ale aj štýlovo doplní. Budete mať teda svietidlo a dekoráciu v jednom. Môžete ju pohodlne vypnúť aj zapnúť pomocou nášľapného vypínača. Pomôže vám tiež šetriť energiu -  lampa má LED žiarovku energetickej triedy A+. Vydáva teplé biele svetlo. Modernú lampu aj so žiarovkou dostanete za výhodnú cenu 99,95 €.


Pre jemné zatmavenie a pocit väčšieho súkromia: Tieto ľanové závesy sú vyrobené z ľahkého a mäkkého materiálu z kvalitného čistého ľanu. Preto majú výnimočne dlhú životnosť, sú nenáročné na údržbu a odolné proti nečistote a pachom. Závesy sú pripravené na okamžité použitie a dajú sa ihneď zavesiť na okno vďaka tunelčekom. A prečo staviť práve na ľan? Ľan je prírodné vlákno, ktoré má výnimočne dlhú životnosť a je nenáročné na údržbu. Charakteristicky dlhé vlákna sa nestrapkajú a zaisťujú vysokú pevnosť a odolnosť. Bytové textílie z ľanu sa vyznačujú sviežou a mierne nepravidelnou štruktúrou a sú výnimočne odolné proti nečistote a pachom. Dva kusy závesov môžete mať za 49,95 €.


Tento okrúhly koberec s vysokým vlasom vnesie do každej miestnosti útulnosť a vďaka jemnej a mäkkej štruktúre vlákien je veľmi príjemný aj pri chodení naboso. Koberec je ručne všívaný, a preto je mäkučký, jemný a hebký. Okrem toho je vhodný aj na podlahy s podlahovým kúrením. Doprajte si ho za super cenu 39,95 €.


Z tohto ozdobného zrkadla budú mať deti (ale aj mnohí dospelí) naozaj radosť. Má rozkošný tvar mačičky a vďaka potlači s motívom papuľky a fúzikov z detí urobí malé divoké šelmy. Je vyrobené s drevom s certifikátom FSC®, ideálne sa hodí do detskej izby a možno ho zavesiť pomocou závesného prvku na zadnej strane. Či už do detskej izby, do kúpeľne alebo alebo na ozdobenie obývačky, toto zrkadlo sa určite rýchlo stane populárnym prvkom vašej domácnosti. Dostanete za ho skvelú cenu 9,99 €. Viac informácií získate na www.tchibo.sk.



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov