Trendy Vianoc


Sú vaše vianočné dekorácie každý rok rovnaké a vy by ste ich radi tieto sviatky zmenili? Tak potom k vám prichádzame ako na zavolanie! Prečítajte si a inšpirujte sa novými trendmi, ktoré sme pre Vás pripravili v spolupráci s PEPCO Slovensko, a ktoré sa vo svete vianočných ozdôb objavili. Ktovie, možno nájdete niečo, čo ulahodí vášmu vianočnému duchu či oku.


Rovnako ako adventné vence, pri ktorých dominuje čistá krása prírody, aj pri ozdobovaní stromčeka sa môžete inšpirovať matkou prírodou. Sušené ovocie, škorica, plody stromov, zafarbené konáriky, to všetko môžete použiť. Takisto aj drevené či slamené ozdoby sú stále v kurze. Návrat k prírode zaznamenal za posledné roky veľký boom a dúfajme, že ostane čo najdlhšie.


Horúcou novinkou tohto roka sú elegantné gule s výraznejšou štruktúrou. Pôsobia veľmi honosne, no zároveň starodávne a to vďaka mierne ošúchanému vzhľadu. Vintage nádych je veľmi decentný, takže nikomu nemôže prekážať. Čo sa týka veľkosti, prevažujú väčšie rozmery gúľ. To ešte viac umocní ich eleganciu.


Ďalším, nemenej populárnym trendom Vianoc sú ľudové motívy v podobe vyrezávaných drevených ozdôb môžete skombinovať s modernou, slávnostnou striebornou. Výsledok je originálny a nič viac váš stromček nepotrebuje, veď posúďte sami. Tieto nenápadné ozdoby voňajú hrejivým drevom a prírodou. Čo viac si priať?


Na záver Vám predstavíme tzv. motív ľadovej kráľovnej. Ide o ozdôbky, ktoré vyzerajú akoby boli pokryté čerstvou nádielkou snehu. Či už sú to gule, rôzne postavičky alebo prírodne motívy. 


V spolupráci s PEPCO Slovensko sme pre Vás pripravili súťaž o darčekové poukážky na nákup. Do 30. decembra pošlite správnu odpoveď na otázku, aké doplnky sú aktuálnym tohtoročným trendom Vianoc na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac inšpirácií nájdete na webovej stránke  www.pepco.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov