Vlasy sú korunou krásy


Obdobie zimy a blížiacej jari sa často spája s otázkami regenerácie vlasov, ale aj odrastajúcej farby. Konečne nastal čas, aby sme svojím vlasom dali to, čo si po dlhej zime zaslúžia. Rozhodla som sa preto navštíviť kadernícky salón Bebe hair, kde mi vlasová stylistka Katka ukázala ako zápasiť z odrastajúcou farbou a ako dodať vlasom potrebnú obnovu a regeneráciu. Zároveň mi predstavila aj najnovšie vlasové trendy nadchádzajúcej sezóny. Ak aj Vy, milé dámy zápasíte s podobnými problémami, v pohodlí sa usaďte, vychutnajte si šálku kávy alebo čaju a začítajte sa do nasledujúcej reportáže.



Na úvod prichádza na pretras farba, ktorá mi už  odrastá a nepôsobí sviežo. Vlasová kozmetika Paul Mitchell predstavila novinku na trhu – farbu, ktorá je založená na prírodnej báze a neobsahuje amoniak. Nemusím sa preto obávať poškodenia a vlasy si môžem dať farbiť aj každý mesiac. Pri častom farbení vlasov však netreba zabudnúť na výživu pokožky, ktorá je veľmi dôležitá. V tomto prípade nám Katka odporúča investovať do kvalitnejších výrobkov, ktoré zabezpečia dostatočnú ochranu, ale aj dlhodobý efekt.



Pri umývaní vlasov sa dozvedám, že starostlivosť o vlasy sa skladá z piatich krokov. Prvým je samotné umývanie, pri ktorom je dôležité naniesť šampón dvakrát, prvýkrát zmyť prach, maz a špinu z vlasov a druhýkrát ich dôsledne umyť. Následne mi Katka odporúča použiť kondicionér iba na konce vlasov, nie na korienky, ako si myslia mnohé zákazníčky. V ďalších krokoch použijeme na vlasy regeneračnú masku (1x týždenne) a ochranné sérum.




Na záver sa dostávame aj k najnovším vlasovým trendom pre obdobie jar/leto. Sú to predovšetkým prirodzené blond v teplejších odtieňoch zlatej a medovej. U tmavovlások letia naopak studené odtiene čokoládovej, orieškovej alebo šedej. Pri účesoch sa kladie dôraz na prirodzenosť, veľké vlny a rozstrapatené uvoľnené vlasy, ktoré mnohokrát pôsobia neupravené. Na prípravu takýchto vĺn môžete použiť aj vlasový sprej s obsahom morskej soli, ktorý dodá vlasom pocit akoby ste boli pri mori. 

Po príjemne strávených dvoch hodinách opúšťam salón Bebe hair zregenerovaná nielen ja, ale predovšetkým moje vlasy. Na prvý pohľad je vidieť, že získali objem a pôsobia sviežejšie. Ak vy milé dámy chcete dopriať svojím vlasom odbornú starostlivosť, absolvovať regeneráciu vlasov alebo získať novú farbu a strih, neváhajte navštíviť salón Bebe hair, ktorý nájdete na troch lokalitách, v Zuckermandeli, Twin City a Apollo BC.  





Okrem komplexnej vlasovej starostlivosti nájdete v salónoch Bebe hair taktiež kozmetické služby, manikúru, pedikúru ako aj procedúry určené výlučne mužom. Po absolvovaní procedúr si niektoré z produktov môžete aj priamo zakúpiť na domáce používanie. Ďaľšou z noviniek, ktorú pripravujú v najbližšej dobe je spustenie vlastného rezervačného systému, pomocou ktorého si môžete zarezervovať termín priamo z pohodlia domova :) Viac informácií o ich službách, ktoré poskytujú nájdete na ich webovej stránke www.bebehair.com alebo na Facebooku. 


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov