Trendy vo varení


Každý rok so sebou prináša nejaké trendy. Nezáleží na oblasti – môže ísť o bývanie, automobily, záhradkárčenie alebo varenie. Práve trendom vo varení na rok 2019 sa budeme nasledujúcich riadkoch venovať. Samozrejme nepôjde len o novinky tohto roka. Podelíme sa s vami aj o niekoľko rád, ako variť na čoraz populárnejšej indukčnej doske.



Výber vhodného materiálu

Teflón, plast, nerez, liatina, … Materiálov, na ktorých môžeme variť, je veľa. Kamenné a medenné povrchy sú trendy a sú in. A len ťažko sa tomu môžete diviť - ak pripravujete obed napríklad na panvici alebo v pekáči od značky Delimano s takýmto povrchom, ide o jeden z najzdravších možných spôsobov. Vďaka svojej úprave sa do jedla počas jeho prípravy nedostávajú žiadne škodlivé látky. Nemusíte riešiť ani prepálenie alebo poškriabanie, kameň a meď je totiž vysoko odolný.

Indukčné dosky

Nároky na domáce varenie neustále rastú. Zatiaľ, čo dávnejšie bolo jedinou podmienkou, aby bolo vidieť plameň, na ktorom sa jedlo pripravuje, dnes sú ľudia oveľa náročnejší. Indukčné dosky síce nie sú najnovším výkrikom technológií, ale práve v dnešnej dobe sú dostupné prakticky pre každého. Línia riadov Stone Legend CopperLUX od značky Delimano ponúka širokú škálu kuchynského riadu, ktorý môžete použiť aj na indukcií.  


Ale ako vlastne indukcia funguje? V prvom rade je bezpečnejšia, pretože okolie hrnca zostáva chladné. Vďaka tomu sa celá plocha taktiež ľahko čistí - nič sa totiž nepripečie. Ďalšou výhodou je vysoká účinnosť varenia na indukčnej doske. Jej účinnosť predstavuje 80-90%, čo sú najvyššie čísla v porovnaní s inými technológiami.

Čerstvé suroviny a ich príprava

Zabudnite na polotovary. Ak ste niekedy sledovali akúkoľvek reláciu o varení, viete, že najlepšie a najchutnejšie sa varí z čerstvých surovín. Alebo z tých, ktoré sa bežne vyskytujú vo vašom okolí. K tomuto trendu sa hlási čoraz viac domácností. A práve preto si môžete uvariť špeciality ako bedľový guláš alebo pstruha z neďalekého potoku aj doma prostredníctvom Multifunkčného hrnca z línie Stone Legend CopperLUX .


Delimano Stone Legend CopperLUX – riad, ktorý zjednodušil varenie a spravil ho zdravším pre viac ako 3 milióny ľudí – je späť! Má však úplne nový dizajn a nové vlastnosti, vďaka ktorým sme presvedčení, že sa stane ešte väčšou legendou pre kuchárov po celom svete. V spolupráci so značkou Delimano sme pre Vás pripravili súťaž o ich riad. Stačí ak do 28. februára pošlete správnu odpoveď na otázku, z akého materiálu je riad vyrobený na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií ohľadom kompletnej ponuky riadu nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.delimano.sk/stone-legend-copperlux.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov