Barbora Švidraňová má nový singel „Kráľovná“

Barbora Švidraňová je kráľovná! Presne tak spieva a vyzerá v novom songu a vo veľkolepom klipe! Novinka “Kráľovná” je doteraz jej najväčšie autorské hudobné dielo a prvá pieseň, ktorej hlavnú melódiu aj text si zložila sama  speváčka. Charizmatická Barbora na nej pracovala takmer rok a na spoluprácu si zavolala mnohé talentované ženy. Réžiu klipu a hlavnú kameru má na konte Kristína Dutková Botlová. V klipe aj na slávnostnom krste si zatancovali sexi tanečnice z Bratislava Burlesque. Nový klip v Bohéma Bare slávnostne pokrstila herečka Zuzana Fialová flitrami!Text a hudbu k novej skladbe „Kráľovná“ si Barbora Švidraňová po prvýkrát zložila sama. Jej brat Šimon Švidraň opäť pomohol pri hudobnej produkcii a nahrávaní. Hlavným aranžérom skladby je tentokrát skvelý klavirista Martin Ferenčík a o mix skladby sa postaral Andrej Hruška.



„Najnovší song som pripravovala takmer rok, pretože som chcela, aby táto osobná výpoveď bola naozaj hlboká a veľkolepá. Odkedy som mamou, tak sa mi život obrátil na ruby, aj v dobrom, ale v istej miere aj v zlom. V zlom, hlavne, čo sa týka mňa samej ako ženy, ktorá má často pochybnosti, či žije svoj život správne a či je dosť silná, aby to všetko zvládla. Z každej strany je na nás tlak, aby sme boli dokonalé frajerky, manželky, gazdiné, manažérky, lekárky, mamy... Stretávam sa s mnohými ženami, ktoré majú veľmi nízke sebavedomie, málo sebaúcty, hoci sú úspešné, inteligentné a krásne. S týmto všetkým som dlho bojovala aj ja, a dnes, keď som mama, som konečne dozrela, a uvedomila som si, čo všetko znamená byť ŽENOU. A že je to úžasný dar od Boha, či vesmíru, aby sme tento život mohli prežiť v ženskom tele. Jediné, čo musíme urobiť je, začať si ho naplno vážiť a milovať sa také aké sme. Pretože v každej nedokonalosti sme dokonale krásne a každá je jedinečná svojím spôsobom. Ak začneme milovať seba a svoj život teraz, nech sa deje čokoľvek, otvorí sa nám svet dokorán,“ vyznala sa Barbora Švidraňová. 

K novému singlu „Kráľovná“ nakrútila Barbora veľkolepý videoklip, na ktorom sa podieľalo množstvo talentovaných žien. Rovnako talentovaná a silná žena – herečka Zuzana Fialová klip pokrstila flitrami. „Ja Barboru milujem, pretože ona si robí čo chce. Už keď prišla do Národného divadla ako fantastická dramatická herečka a chcela spievať a chcela mať kapelu. Ja jej to strašne závidím, že má kapelu. Aj ja by som raz chcela robiť takú úžasnú hudbu, pretože Barbora má zlato v hrdle. A robí pop, ktorý má jazzové prvky, a to sa mi strašne páči. Nech sa darí klipu, nech sa darí Barbore a nech sa darí jej hudbe,“ nešetrila chválou herečka Zuzana Fialová. 

Réžiu a hlavnú kameru klipu má na konte Kristína Dutková Botlová a o produkciu sa postarala Veronika Čechová. „Styling mala na starosti Simona Milková, make-up artistka Lucia Lucid Sládečková a Jana Kočišová. Šperky mi dodala šperkárka Lucia Borovská alias ElishaFox a krásne šaty módna návrhárka Michaela Ľuptáková. Ale samozrejme nemôžem nespomenúť aj talentovaných mužov. O ďalšiu nádhernú róbu sa postaral návrhár Patrik Haaz, taktiež ďakujem chlapcom zo štábu, asistentom, runnerom, osvetlovačom a ostatným technikom, ďakujem kamarátovi hercovi Tomášovi Pokornému z Bohéma baru, kde sa polovica videoklipu natáčala, za ústretovosť a krásny priestor. a hlavne ďakujem môjmu bratovi Šimonovi opäť za skvelú pomoc pri hudobnej produkcii a nahrávaní,“ teší sa Barbora.

Na krste aj vo videoklipe sa predstavili sexi tanečnice z Bratislava Burlesque. Spolu s Barborou predviedli krásnu tanečnú choreografiu a všetkých očarili.  „Bratislava Bulesque založila Šárka Nohelová alias Ms. Lotta Love. Sú to nádherné, skutočné ženy, ktoré pracujú na svojom osobnostnom raste, ktoré zveľaďujú svoje ženské kruhy, navzájom sa podporujú a učia sa tancom milovať svoje telá a tešiť tak svoju dušu. Sú to odvážne, vášnivé bohyne, ktoré poznajú svoju hodnotu a nehanbia sa ju ukázať svetu. Myslím si, že to by mala v sebe objaviť každá žena, pretože si to zaslúžime. Áno, som feministka, emancipovaná žena, ale v tom najlepšom slova zmysle. Vyzdvihovanie ženstva neznamená utláčanie mužstva. V tom je tá rovnoprávnosť. A malo by to fungovať aj naopak. Bola by som rada, ak by si aj muži vďaka tejto skladbe uvedomili, čo pre nich znamenáme a že si zaslúžime rešpekt, napriek našim výkyvom nálad. Ale to je predsa na nás niekedy tak sexy, nie?“ s úsmevom hovorí sympatická Barbora Švidraňová.

         Barbora Švidraňová sa s témou “kráľovnej” tak dlho pohrávala, že si pritiahla rolu skutočnej muzikálovej “Snehovej kráľovnej”. Herečka a speváčka aktuálne hviezdi aj v novom seriály TV JOJ. Klip „Kráľovná“ si môžete pozrieť tu: https://youtu.be/7BXLYINfsmo Viac informácií o Barbore Švidraňovej nájdete na oficiálnej stránke http://bit.ly/sp_basie_frank_band a na http://bit.ly/fb_barbora_svidranova

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov