S Mixit rodinkou môže každý raňajkovať podľa svojho a všetci to isté zároveň!


So začiatkom školského roka sa snáď všetko vráti do starých koľají, vrátane vstávania a náhlych odchodov do škôlok, škôl i zamestnaní. Aby ste si svoju rannú rutinu mohli užiť spoločne celá rodinka, bez stresu a ešte si zlepšiť náladu dobrými raňajkami, pripravil pre vás Mixit hneď tri rôzne raňajkové zmesi. 



Mix pre mamičky zostavila Masterchefka Kristína Nemčková, oteckom ho namixovali otcovia hneď dvaja - Michal a David Vaníčkovci, autori a protagonisti Youtube kanálu Dva tátové. A ten pre najmenších chrobáčikov je priamo z pera, alebo skôr misky Mixiťákov. Každý z nich môžete kúpiť zvlášť alebo vo zvýhodnenej rodinnej zostave.

Mix pre mamičku pre Mixit vytvorila najmladšia víťazka Masterchef na svete Kristína Nemčková. Receptúra v jej podaní pripomína bonboniéru v tubuse - každé sústo vás prekvapí, ale pritom tvoria celok, ktorý nejde odmietnuť. Súhra kardamónu, škorice, mrazom sušených jahôd a malín spolu s lahodnými mandľami v mliečnej čokoláde, hoblinkami horkej belgickej čokolády a chrumkavým vypečeným základom si vás získa, či už ste mamička, babička alebo máte len radi müsli. Kúpou tohto mixu naviac prispejete na nákup pomôcok pre deti s postihnutím, aké má aj Kristínina sestrička Paulínka.

Mix pre mamičku, 700 g, na Mixit.sk za 10,39 €. Zloženie: zrno z pece, pražené mandle v mliečnej čokoláde, ryžové lupienky, plátky jadier mandlí, čokoládové hobliny horké, slnečnicové semená, ľanové semená, lyofilizované maliny, lyofilizované jahody, pufované amarantové perličky, quinoa chrumky, mletá škoricová kôra, kardamóm mletý.

Mix pre otecka so slaným karamelom pre Mixit namiešali sami oteckovia - Dva tátové Michal a David Vaníčkovci. Tí prevádzkujú rovnomenný a veľmi populárny Youtube kanál a Instagram. Možno sa však pomýlili s povolaním, pretože pre mixovanie majú talent. Ich autorská raňajková zmes naviac obsahuje podmanivú špecialitu: slaný karamel. V mixe nájdete ďalšie pekne vypečené dobroty ako pražené jadrá lieskových orieškov, pečené obilniny s medom a kokosovým cukrom a nasekané sušené figy. Keď sa potom všetky ingrediencie zídu na jednej lyžičke, sú doslova na zožratie!

Mix pre otecka so slaným karamelom, 350 g, na Mixit.sk za 7,09 €. Zloženie: zrno z pece, chrumky so slaným karamelom, jadrá pražených lieskových orechov, vláknina, sušené figy.

Mix pre našich chrobáčikov. Hravý, nadýchaný a neskutočne chrumkavý mix je plný kakaových vankúšikov a chrumiek. Radosť a pôžitok s dobrého maškrtenia spôsobuje taktiež hrsť mrazom sušených malín, jahôd a banánov. To všetko vo farebnom tubuse s obyvateľmi rozprávkovej lúky.

Mix pre našich chrobáčikov, 440 g, na Mixit.sk za 8,29 €. Zloženie: kakaové vankúšiky, pšeničné lupienky kakaové extrudované guľôčky, ovsené lupienky, lyofilizovaný banán, lyofilizované maliny, lyofilizované jahody.

Všetky si ich môžete navyše kúpiť vo zvýhodnenom sete. Rodinná raňajková sada Rodinka vám tak zaistí pokojnejšie rána, pretože pripraviť pre celú rodinu chrumkavú zmes s mliekom či jogurtom trvá asi tak minútu. A raňajkovať môže celá rodina pohromade a pochutnajú si všetci.

Rodinná zostava, 1 490 g, na Mixit.sk za 24,59 €. Zloženie: 1x Mix pre mamičku (700 g), 1x Mix pre otecka - Slaný karamel (350 g), 1x Mix pre našich chrobáčikov (440 g).

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov