Ako na dobrú grilovačku? Hľadajte „X“, zaručuje vždy dokonalý výsledok

 Minulý rok sme počas jarných a letných dní boli nútení zostať doma a tak mnohí z nás konečne naplno využili potenciál svojej záhrady, dvora, terasy či vyrážali na výlety s malým grilom v kufri auta. Tento rok bude bez ohľadu na situáciu opäť patriť grilovačkám, na ktorých môžete byť hviezdou práve vy – hoci ste doteraz nikdy negrilovali. 

Gril je jedna z tých vecí, pri ktorých sa oplatí pred kúpou dobre si rozmyslieť, do čoho ísť. Lacné riešenia totiž aj tu neraz ponúkajú kvalitu na jednu sezónu. Takýto nákup sa oplatí, ak pre vás grilovačka znamená raz – dvakrát do roka si opiecť pár klobások. Ozajstná grilovačka však príjemnú spoločnosť spája s gastronomickými zážitkami a na to už treba poriadny gril. Na modernom grile totiž dokážete hravo pripraviť celé menu, dokonca môžete grilovať a pritom trebárs chystať čerstvý šalát, polievať záhradu alebo zabávať rodinu bez starostí o váš grilujúci sa steak. 

Váš grilovací asistent

Platforma Weber Connect robí z grilovania bezstarostnú zábavu so zaručene vydareným výsledkom na tanieri. Pokojne ho preto nazvime vašim výkonným asistentom, ktorý vás sprevádza od nastavenia grilu až po zavolanie k stolu. Aj sviatoční grilmajstri vedia, že vizuálne kontroly neprospievajú kvalite výsledku. Každé otvorenie poklopu, ktorému sa môžete vyhnúť, je teda plusom. Weber Connect prostredníctvom zapojených meračov monitoruje celý proces grilovania a cez wifi vám posiela do mobilu upozornenia, kedy treba mäso obrátiť a kedy je už vaše jedlo hotové. Poklop grilu teda otvárate až vtedy, keď je to naozaj potrebné. Grilovanie sa tak stáva oveľa efektívnejším a výsledok efektnejším. Pravidelne aktualizovaná aplikácia navyše dodáva aj odporúčania, triky, ba dokonca kompletné recepty vrátane predvolených konkrétnych postupov. Začiatočníkom dáva takýto spôsob grilovania sebaistotu a profíci si zase môžu dovoliť trochu ležérnejší prístup. Appka všetko postráži, nič nepodcení a nikdy nezabudne na žiadne dôležité hlásenie.

X je znamenie pokroku

Nastupujúca generácia najpredávanejších plynových grilov Genesis® a Spirit® Weber ponúka dosiaľ nebývalé benefity. Nové inteligentné grily, spájajúce technológiu Weber Connect so špičkovou grilovacou technikou, nesú v názve označenie „X“. Každý z týchto inteligentných grilov je výsledkom 70-ročného vývoja grilov a príslušenstva k nemu odborníkmi ikonickej značky Weber. V čom spočíva ich inovatívnosť? „Grilovací asistent“ je integrovaný priamo do grilov. Spojenie high-tech teplotných sond, pripojenia cez wifi alebo Bluetooth a aplikácie v smartfóne umožňuje inteligentným „X“ grilom dokonale sa prispôsobiť individuálnym potrebám každého grilmajstra. Milovníci prípravy jedla pod holým nebom môžu sledovať, čo sa deje pod vekom grilu aj bez mobilu, a to prostredníctvom integrovaného LED displeja na bočnom stole každého smart grilu. Všetky modely majú 10-ročnú záruku. 

Inteligentné grily Genesis 2021 sú svojimi rozmermi vhodné do väčších otvorených priestorov. Genesis EX-315, EX-335 a Spirit EPX-325S sú vybavené integrovanou technológiou Weber Connect, tromi špičkovými vysokoteplotnými horákmi, veľkorysým grilovacím priestorom a LED osvetlením pre dokonalý zážitok z nočného grilovania. Grily Genesis EX-335 a Spirit EPX-325S majú vo výbave aj bočný horák a oblasť Sear Zone.

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov