Objavte svoju silu: Premium Brands predstavuje Vitamin Well Recover

Sortiment obľúbených funkčných vitamínových nápojov sa rozšíri o letnú novinku – Vitamin Well Recover, vďaka ktorej objavíte vašu nekonečnú silu. Zažite horúce leto, jedinečné okamihy a pestrofarebné chute v spoločnosti zdravšej alternatívy nápoja, ktorý nielen uhasí smäd, ale dobije vás aj potrebnou energiou. 


Vitamin Well Recover prináša neodolateľnú chuť leta v podobe osviežujúcej bazy v spojení so šťavnatými broskyňami. Celkový chuťový zážitok je obohatený o kvalitné vitamíny a minerály, ktoré prinášajú maximálnu regeneráciu počas horúcich dní. Obsahuje vitamín B12 a zinok, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu. Vitamín B12 tiež zmierňuje pocit únavy a vyčerpania. Navyše obsahuje aj vitamín C, ktorý prispieva k normálnemu fungovaniu trávenia.

„Sme radi, že môžeme uviesť na slovenský trh ďalšiu sviežu novinku v podobe nízko kalorického funkčného vitamínového nápoja – Vitamin Well Recover. Táto letná novinka je ideálnou voľbou na uhasenie smädu pri cvičení počas horúcich dní, je skvelým spoločníkom na pláži alebo len tak – keď potrebujete doplniť tekutiny a uhasiť smäd. Preto ho odporúčame mať vždy po ruke,“ hovorí Lukáš Kendra, Marketing Manager zo spoločnosti Premium Brands.

Funkčné vitamínové nápoje VITAMIN WELL sú obohatené o vitamíny, minerály, ovocie i rastlinné extrakty. Sú nesýtené a jemne sladené výhradne ovocným cukrom, fruktózou. Prvé nápoje boli predstavené vo Švédsku už v roku 2008. Aktuálne je možné nájsť VITAMIN WELL v takmer 40 krajinách po celom svete. Na Slovensku sú k dispozícii v siedmich rôznych variantoch a funkčnostiach.

 „Leto si žiada svieže chute a kvalitné osvieženie, ktoré jednoznačne ponúka sortiment funkčných vitamínových nápojov Vitamin Well z portfólia produktov Premium Brands. Naším cieľom je osloviť aktívnych spotrebiteľov, ktorí ocenia jeho kvalitné zloženie a benefity pre telo a dušu,“ dodáva Anita Murinčáková, Senior PR Manager z komunikačnej agentúry DIVINO.

Premium Brands je výhradným distribútorom obľúbených škandinávskych značiek VITAMIN WELL, NOCCO, BAREBELLS, FROOSH, Ayurveda Super Shots pre Slovensko. Zároveň do ich distribučného portfólia patrí aj SAL de IBIZA a slovenská značka POWERLOGY.

Vychladený Vitamin Well Recover, ktorý príjemne osvieži a pohladí na duši, si môžete vychutnať už od 3. júna vo vybraných predajniach a na e-shope https://www.premiumbrands.sk/rozvoz/.

Pre viac informácií sledujte oficiálny Instagram @vitaminwellslovakia.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov