VASKY: Kvalitné kožené topánky a doplnky pod vianočný stromček

Kožené zimné topánky sú must-have kúskom

Unisex členkové čižmy Farm Medium sú vďaka svojej trendy karamelovej farbe a vyššiemu a užšiemu strihu tým najobľúbenejším modelom značky Vasky a zároveň vyhľadávaným nielen u mužov, ale aj u žien. Je to skvelý unisex kúsok, ktorému nič nechýba! Poctivá ručná výroba skúsených zlínskych ševcov a šičiek sa podpísala aj na druhom modeli. Lydie Zip sú dámske členkové čižmy s guľatou špičkou, vyšším strihom nad členok, šnurovaním a zároveň zipsom pre ľahšie a praktickejšie obúvanie. Tak čo, ktoré z nich sa stanú vianočným darčekom? :-)

Cena Farm Medium: 119 eur

Cena Lydie Zip: 119 eur

Nadčasová kožená kabelka či taška nesmie chýbať

Kvalitnou koženou kabelkou nielenže nič nepokazíte, ba práve naopak – blysknete sa so skutočne hodnotným darčekom na niekoľko rokov. Kabelka Charlotte je elegantná, pôsobivo prepracovaná s nadčasovým dizajnom a vyrobená ručne z kvalitnej odolnej kože. Rozmýšľali ste aj nad taškou na notebook? Praktický darček pre mužov aj ženy, ktorý bude využitý denno-denne a vďaka svojmu koženému prevedeniu aj elegantným doplnkom outfitov – Harvey.


Cena Charlotte: 219 eur

Cena Harvey: 159 eur

Stavte na kožené doplnky

Doplnky dotvárajú celkový dojem z outfitu, a preto by ste mali staviť na kvalitu. Napríklad obojstranný opasok Henry, peňaženka Lily či puzdro na okuliare Otto z pravej hovädzej kože sú skvelými tipmi na vianočné darčeky. Minimalistický dizajn a kvalitné spracovanie vďaka ručnej výrobe zaistia, že ich budete s obľubou nosiť aj o pár rokov! Doplniť ich môžete aj o iniciály – razom sa z nich stane osobnejší darček.




Cena Henry: 60 eur

Cena Lily: 59 eur

Cena Otto: 40 eur

Pohodlie na doma

Niet nad vianočnú pohodu – zabaliť sa do mäkkej deky, vkĺznuť do pohodlných „pantoflí“, čítať obľúbenú knižku a popritom sŕkať horúci čaj so škoricou. Kožené „pantofle“ Closy sú pohodlné práve vďaka anatomicky tvarovanej stielke z korku, ktorá podporuje správne držanie tela.


Cena Closy: 65 eur

Darček na poslednú chvíľu pre nerozhodných – poukaz

Váhate a nie ste si istý, čím potešiť svojho blízkeho, aby ste mu vyčarili nefalšovaný úsmev na tvári? Nechajte ho, aby si svoj vysnívaný darček z dielne zlínskej značky Vasky vybral sám! Je to predsa stávka na istotu. Darčekové poukazy sú v hodnote buď 100 eur, alebo až 150 eur. Môžete si ich nechať poslať v papierovej forme domov alebo elektronicky na e-mail. Nezabudnite zadať platbu kartou online a poukaz vám dorazí do niekoľkých minút.

Vlastné iniciály na topánkach či doplnkoch?

Chceli by ste ozvláštniť darček niečím špeciálnym? Smelo do toho! Topánky či doplnky od Vasky sa hneď stanú ešte viac výnimočnými. Ide o netradičný detail, ktorý poteší a zároveň odlíši váš úlovok od ostatných topánok či doplnkov. Ľubovoľné iniciály môžu mať až 4 znaky.

Všetko zakúpite na www.vasky.sk, kde sa dozviete aj viac info o produktoch. Vyrobené s láskou v Čechách a na Slovensku!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov