Nečakajte na Valentína! 3 tipy na láskyplné kávičky, aké ste ešte neochutnali

Sviatok zamilovaných sa blíži, vy však nemusíte čakať, aby ste svojej láske pripravili niektorý z výnimočných receptov, prebúdzajúcich zmysly aj srdce.

Sviatok zamilovaných je príležitosťou nielen na vyjadrenie lásky, ale aj na spoločné užívanie si malých radostí života, ako sú spoločné chvíle s kávou, tou vernou spoločníčkou, ktorá nás hreje vo všetkých životných okamihoch.

Romantické ráno s láskou

Nič nezobudí lásku príjemnejšie ako vôňa čerstvo pripravenej kávy. Vychutnajte si spoločné ráno s kávou pripravenou so starostlivosťou a láskou. Takáto káva je elixír, ktorý prebúdza nielen vaše zmysly, ale aj vaše srdce.

Náš prebúdzací tip: Karamelové macchiato

·        200 ml horúceho napeneného mlieka

·        1 kapsula Cafissimo Espresso Caramel

Postup je veľmi jednoduchý: Napenené mlieko nalejete do vysokého pohára a doň pripravíte espresso z kapsule Cafissimo Espresso Caramel.

Šálka plná lásky

Pri káve, rovnako ako pri jedle platí, že jeme aj očami, teda v tomto prípade pijeme. Preto má pre vás Tchibo aj zaujímavé šálky a poháre na kávu, v ktorých bude káva pastvou pre čuch, chuť aj pre oči.

Náš vášnivý tip: Ľadové malinové espresso

  • 1 kapsula Espresso Crème Brûlée
  • 40 g mrazených malín 
  • 2 – 3 kocky ľadu
  • Na ozdobu: Čerstvé maliny a lístky mäty

Mrazené maliny rozmixujte, dajte do šálky na kávu a pridajte kocky ľadu. Do tejto šálky pripravte espresso z kapsule Espresso Crème Brûlée a hotový nápoj dozdobte čerstvými malinami a lístkami mäty.

Láskavý kávový rituál

Vyhraďte si čas na spoločné pitie kávy ako súčasť vášho vlastného rituálu. Môže to byť krátka prestávka po obede alebo pokojné víkendové popoludnie. Užívajte si chvíle ticha a pohody s láskou v každom dúšku.

Náš pohodový tip: Tiramisu frappé

  • 1 kapsula Espresso Tiramisu
  • Čokoládová zmrzlina
  • 1 – 2 podlhovasté piškóty
  • 100 ml mlieka
  • strúhaná čokoláda

Do pohára na latte macchiato nalejte zmrzlinu a na ňu nalámané piškóty. Priamo do pohára pripravte Espresso Tiramisu. Mlieko napeňte pomocou napeňovača a pridajte do pohára. Môžete ozdobiť strúhanou čokoládou.

Objavte nové chute a vône

Pre zamilovaných kávičkárov môže byť sviatok zaľúbených aj príležitosťou na objavovanie nových chutí a vôní kávy. Kávová degustácia je vždy zábavným a vzrušujúcim zážitkom! Pripravte si spoločne rôzne druhy kávy Tchibo a objavujte ich unikátne nuansy.

Potešte kávovým darčekom

Prekvapte svojho milovaného originálnym kávovým darčekom. Môže to byť špeciálna zmes kávy, elegantný kávovar, alebo pomôcky na prípravu dokonalého kávového nápoja. Všetko, čo sa kávy týka a ešte viac nájdete v predajniach Tchibo a na tchibo.sk

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov