Trápia vás v posteli studené nohy? Zahoďte ponožky na spanie a navlečte si tie správne obliečky!

Pokiaľ patríte k večným zimomravcom a do postele chodíte v hrubých ponožkách, je načase nechať sa zviesť jemnosťou tohto úžasného materiálu a zamilovať sa do jeho mäkkosti. O čom je reč?

Zima je obdobím, kedy sa prirodzene uchyľujeme do tepla našich domovov a vyhľadávame mäkké a hrejivé materiály, ktoré nám pomôžu prečkať nevľúdne chladné počasie. Jedným z kľúčových miest, kde si „dobíjame baterky“, je spálňa. A práve tam najviac oceňujeme hrejivé materiály, ktoré nás jemne hladia a príjemne hrejú.

Mikroplyš je materiál, známy svojou hrejivosťou a mäkkosťou. Má skvelé termoizolačné vlastnosti, a preto je ideálnou voľbou na chladnejšie mesiace. To ocenia najmä tí, ktorým je stále zima. „Mikroplyš je veľmi ľahký na údržbu, nepúšťa chlpy, je nekrčivý, preto nie je potrebné ho žehliť,“ vymenúva benefity mikroplyšu Michal Klempa zo spoločnosti Goldea, ktorá ponúka zákazníkom široký sortiment bytového textilu a tiež šitie na mieru.

Z mikroplyšu si môžete zaobstarať nielen posteľné obliečky, ale aj plachty. Vďaka tomu si vo svojej spálni vytvoríte miesto, kam sa budete každý večer tešiť.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov