Kulinársky večer - Miele á la carte

Nezáleží na tom, či ste začiatočník, profesionál, či varíte z povinnosti alebo z radosti. Dôležité je vložiť do varenia svoje srdce a dať každému jedlu jedinečný punc vlastnej originality. Týmto heslom sa riadi aj spoločnosť Miele, ktorá ponúka rôzne kulinárske večere Miele á la carte vo svojom showroome na Plynárenskej ulici v Bratislave.  


Miele je nemeckou rodinnou spoločnosťou, ktorá sa sústredí na výrobu domácich spotrebičov a profi technológie (práčovnícka a laboratórna technológia). Pre svojich verných zákazníkov ako i širokú verejnosť ponúka možnosť kulinárskeho večera. Počas večera môžete nielen spoznať celú ponuku kuchynských spotrebičov tejto spoločnosti, ktorú Vám odborní pracovníci predvedú, ale sa i aktívne zapojíte do prípravy jedál na spotrebičoch Miele, získate rady od špičkových kuchárov a tiež ochutnáte ponuku vínotéky Miele.





My sme sa zúčastnili kulinárskeho večera, kde sme sa bližšie oboznámili s parnou rúrou, konvektomatom a parnou rúrou s mikrovlnkou,  ktorá je jednou z ich noviniek, a ktorú nám predstavila obchodná manažérka Janka Krajčovičová v spoločnosti kuchára Michala Antola. V tomto prístroji sa dajú pripravovať jedlá metódou Sous Vide. Podstatou tejto metódy je pomalé varenie, pri ktorom sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom vákuovom obale vo vodnom kúpeli pri teplote 55 – 60 °C.




V priebehu večera sme si pripravili 4-chodové menu skladajúce sa z domácej pečeňovej paštéty, paradajkovej polievky, kuracieho mäsa a sladkej bodky v podobe crème brûlée. Kuchár Michal má bohaté skúsenosti zo zahraničia a špecializuje sa na prípravu jedál spomínanou metódou Sous Vide. Niektoré jedlá sme pripravili i bežným spôsobom a tak mohli naše chuťové poháriky priamo na mieste porovnať tento rozdiel.





Kulinársky večer Miele á la carte je  určený  maximálne  pre 12 účastníkov.  Je vhodným darčekom pre Vašich obchodných partnerov, či pre usporiadanie neformálnych stretnutí s kolegami, ale i pre páry. Prihlásiť sa môžete po zakúpení voucheru na stránke http://www.miele.sk/domacnost/2823.htm, kde si rezervujete termín varenia. Dobrú chuť!




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov