Jar na nízkej nohe

Toto ročné obdobie so sebou nepochybne prináša aj doplnenie šatníka. My sme sa rozhodli Vám ukázať topánky vďaka, ktorým budete pôsobiť nielen trendovo, ale aj pohodlne. Na výber máte hneď niekoľko modelov: baleríny, mokasíny, či tenisky. Ústrednou témou bude túto sezónu čipka alebo kvety, ktoré sú prítomné tak na športových ako aj elegantných topánkach. Nasledujúce riadky Vám prinesú rady a inšpirácie, ako ich môžete správne kombinovať.



Čipkované detaily a vsadenia na topánkach sú určené dámam, ktoré chcú nevtieravo a vkusne zvýrazniť svoju nežnú stránku. Aj na pohľad tuctové modré džínsy povýšite spojením s čipkovanou obuvou na šik outfit. Pre športovo založené dámy je čipka na obuvi s nízkym podpätkom prijateľnou a praktickou alternatívou k lodičkám. Keď k nim navyše zvolíte sukňu či šaty, lichotiace vášmu typu postavy, budete jednoducho neodolateľná!





Pravidelne sa vracajúcou a predsa neošúchanou jarnou klasikou sú kvetinové vzory, bez nich si toto obdobie sotva možno predstaviť. Tenisky v meste budú vyzerať inovatívne a sviežo, keď ich spárujete s kúskami, ktoré im zdanlivo protirečia – s košeľovými šatami či šifónovou sukňou. Nebojte sa kríženia výrazných farieb a dokonca viacerých vzorov. Stačí sa pozrieť do sveta, smelé teniskové variácie Vás len utvrdia v tom, že módnymi pravidlami nespútaná fantázia je tým najspoľahlivejším osobným stylistom!





Dominantnými farbami jarnej kolekcie sú jemné, teplé a veľmi ženské odtiene béžovej. Určite si v ponuke nenechajte ujsť obľúbené námornícke modely či elegantné baleríny mašľou. Po celodennom chodení ocenia Vaše nohy predovšetkým pohodlnosť týchto topánok. Podobne ako sme Vám predviedli, kombinovať sa dajú s džínsami na bežné nosenie, ale tiež so sukňami či šatami pre vytvorenie elegantného outfitu.  Tak teda šup do nakupovania!









V spolupráci so značkou CCC sme pre Vás pripravili súťaž o päť poukážok na zľavu 30 % vo všetkých predajniach na Slovensku. Do 4. mája nám pošlite fotografiu Vášho obľúbeného jarného outfitu doplneného balerínami, teniskami alebo mokasínami. 


Your Name :

Your Email: (required)

Your Message: (required)

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov