DK Auto - spoľahlivý a bezpečný prepravca

Pribúdajúce slnečné lúče lákajú k čoraz častejším výletom nielen do prírody, ale aj okolitých miest. Bojnický zámok, Jánošíkové diery v Terchovej alebo kúpele v Trenčianskych Tepliciach? Pri návšteve týchto miest sa určite nezaobídete bez spoľahlivého a bezpečného prepravcu. Ak potrebujete pristaviť vozidlo na Vami zadanej adrese kdekoľvek na Slovensku, či na jednom z letísk, vrátane rakúskeho Schwechatu, spoločnosť DK Auto je tým pravým pre Vás.




DK Auto auto požičovňa ponúka od roku 2001 profesionálne služby požičiavania vozidiel, z ich autoparku si môžete požičať autá všetkých tried, od malých mestských áut, manažerských limuzín, viacmiestnych vozidiel až po úžitkové vozidlá na sťahovanie alebo prevážanie väčších nákladov. Pri požičaní vozidla je samozrejmosťou  nadštandardné poistenie, doplnková výbava a komfort pre vodiča. Špecializujú sa aj na veľmi výhodné dlhodobé prenájmy vozidiel, vhodné najmä pre firmy.



My sme využili ich služby pri návšteve reprezentačného zápasu Slovensko Luxembursko v Žiline a zaujala nás predovšetkým možnosť online objednávania prostredníctvom ich webovej stránky www.dkauto.sk, kde sme si vybrali jedno z ponúkaných vozidiel.  Veľkou výhodou bol vopred dohodnutý čas prevzatia/odovzdania automobilu na jednej z ich pobočiek v Bratislave, ktorý nám vyhovoval. K zapožičaniu vozidlo bolo potrebné si priniesť iba doklad o totožnosti a platný vodičský preukaz. A mohli sme sa vybrať naprieč Slovenskom.



Ak sme Vás dostatočne motivovali, aby ste aj Vy podnikli výlet s priateľmi alebo svojimi blízkymi, obráťte sa preto na DK Auto požičovňu, z ktorej širokej ponuky si vyberiete to správne vozidlo pre Vás. Viac informácií o aktuálnej ponuke nájdete na ich stránke www.dkauto.sk, na Facebooku https://www.facebook.com/dkauto  alebo na telefónnom čísle 0850 11 11 44 a 0905 964 608. 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov