Bratislavský meštianský pivovar

V novom projekte Vám postupne predstavujeme naše TOP podniky v Bratislave. Začíname Bratislavským meštianskym pivovarom, kde chodíme pravidelne už posledné dva roky.

Meštianský pivovar nedávno oslavil svoje 4. narodeniny a právom sa hlási k tomu najlepšiemu čo v Bratislave máme. Nemusíte byť nevyhnutné milovníkmi piva, aby ste si prišli na svoje. V príjemnej atmosfére si pochutnáte najmä na skvelom jedle.




Z jedálneho lístku sme už prakticky ochutnali takmer všetko a toto sú naši favoriti. Ako predjedlo Vám odporúčame bryndzovú nátierku, syrovú doštičku alebo jeden z najlepších tatarakov v meste.



Ak skôr preferujete teplé jedlá tak určite ochutnajte domácu fazuľovú s údeným mäsom.



Z hlavných jedál máme favoritov hneď niekoľko:

bryndzové halušky


 
kapustné halušky
 

knedlíky plnené udeným mäsom
sviečková
knedlo, vepřo, zelo

alebo tiež kurací šalát



Čo sa týka cien, tak tie sú podľa nás priamo úmerne porciam, chuti a kvalite. Jediným mínusom, čo by sme mohli vytknuť je obsluha, ktorá nie je veľmi ochotná a častokrát nestíha. Ale tento prípad sa nám stal už vo viacerých bratislavských podnikoch, takže to nebola pre nás žiadna novinka :)

Ak Vás meštianský pivovar zaujal navštívte ich na Drevenej alebo Dunajskej ulici, kde majú najmä v letných mesiacoch záhradu s grilom. Momentálne majú v ponuke tiež zabíjačkové špeciality, pre viac info http://www.mestianskypivovar.sk/

Prajeme Vám dobrú chuť!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov