Dajte zbohom nepohodlnosti

Ste nositeľom dioptrických okuliar a sami cítite, že sa pre Vás najmä v letných mesiacoch stávajú nepohodlné. Nahraďte ich kontaktnými šošovkami, ktoré sú ideálnym spoločníkom pri chvíľach strávených pri vode, na kúpaliskach alebo športovaní. V súčasnosti je v ponuke široká škála rôznych značiek za veľmi priaznive ceny. Preto navštívte stránku www.kontaktne-sosovky.sk a vyberte si tie správne pre Vás.


Na ich stránke nájdete denné, mesačné alebo trojmesačné kontaktné šošovky vo farebných variáciach ako aj vhodné na spánok. Okrem už spomínaných kontaktných šošoviek si tiež môžete prostredníctvom stránky objednať roztoky a príslušenstvo spojené so starostlivosťou o Vaše oči. Navyše, za každý nákup a ďalšie aktivity získavate zaujímavé darčeky ako sú púzdra na šošovky, odlíčovacie obrúsky a iné.


My sme sa pre Vás rozhodli počas letných mesiacov otestovať mesačné torické kontaktné šošovky značky AirOptix. Jedná sa o silikon-hydrogelové šošovky vhodné pre astigmatizmus, ktoré umožňujú aj prespávanie a sú taktiež vylepšené o cylindre v určitých osiach. Ich obrovskou výhodou je predovšetkým tenký povrch šošovky, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu ako aj bezstarostné nosenie.


Pri manipulácií so šošovkami nezabudnite na dôkladne ošetrenie roztokom pri vyberaní ako aj vsádzaní do oka. Pre ľahšie používanie môžete použiť príslušenstvo v podobe klieštikov, pinziet ako aj iných aplikátorov. My Vám odporúčame pravidelné čistenie každý deň špeciálnym roztokom, ktorý odstráni zo šošoviek aj najmenšie nečistoty. Najmä v letných mesiacoch sa Vám Vaše oči za zvýšenú starostlivosť a ochranu poďakujú.


Pre viac informácií ohľadom širokého portfólia očných šošoviek, roztokov, kvapiek a iného príslušenstva, navštívte stránku www.kontaktne-sosovky.sk alebo ich kontaktujte telefonicky na čísle 232 101 085. Za tovar môžete zaplatiť kartou, prevodom, na dobierku alebo pri prevzatí. Následne si svoju objednávku vyzdvihnite na viac ako 68 výdajných miestach Zásielkovne po celej republike alebo na zvolenej pobočke pošty, prípadne vám tovar môže priviezť až domov kuriér PPL. Doprajte svojim očiam komfort v letných mesiacoch, a preto neváhajte a hor sa do nakupovania na www.kontaktne-sosovky.sk!



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov