Farby, elegancia a príchuť Stredozemia!

Leto patrí k najobľúbenejším ročným obdobia vďaka viacerým faktorom. Radi si ho spájame s príjemným slnečným počasím, časom stráveným pri vode, ale aj pochúťkami, ktoré rozvoniavajú zo všetkých kútov.  Dámy určite oceňujú aj širokú paletu farieb nielen na oblečení, ale aj topánkach. Na farby, eleganciu a príchuť Stredozemia stavila aj spoločnosť Rela Shoe Store, ktorá pôsobí na slovenskom trhu viac ako 12 rokov a v súčasnosti má svoje pobočky v Poprade.




O tom, že topánky musia byť krásne a kvalitné niet pochýb. Ale ak sa k tomu milé dámy pripojí aj pohodlnosť,  máte jednoducho vyhraté. Svet topánok je o alchýmií tvarov, farieb a materiálov a ten sa stal vášňou aj v prípade Rela Shoe Store, ktorých topánky si zamilujete na prvý pohľad. V ich kolekcií nájdete elegantné dámske aj pánske modely určené na spoločenské udalosti, ale aj každodenné nosenie. Kolekcia leto prináša predovšetkým farby od výmyslu sveta, ktoré nájdete na sandáloch, platformách a ruksakoch.




Topánky na platformách slávia úspech už niekoľko sezón a inak tomu nie je ani tento rok. Okrem pestrých odtieňov, dominuje predovšetkým klasická biela, čierna a béžová. Skombinovať ich môžete k šortkám, nohaviciam, ale aj elegantným šatám. Keď hovoríme o topánkach, nesmieme zabudnúť na tú správnu kabelku. Či už sa rozhodnete pre elegantnú alternatívu, športovú cross body alebo ruksak, ktorý zaznamenal návrat na výslnie v Rela Shoe Store si určite vyberiete.






Ich modely pochádzajú najmä zo Španielska a Talianska, a aj preto v nich cítiť príchuť Stredozemia. Počas svojich ciest do zahraničia objavili viacero modelov, ktoré sa rozhodli priniesť na Slovensko. V tohtoročnej kolekcií nájdete tiež originálne a pohodlné topánky dýchajuce vôňou mora a slnka, vďaka ktorým budete mať aspoň na chvíľu pocit, že ste na dovolenke. Vaše nohy ocenia počas horúcich letných večerov predovšetkým pohodlnosť  a nadčasovosť.










My sme pre Vás nafotili niekoľko inšpirácií na letné outfity, ktoré sme doplnili krásnymi lodičkami z brúsenej kože v kráľovsko-modrej farbe z najnovšej kolekcie Rela Shoe Store. Či už sa chystáte na letnú cocktail párty alebo do práce, ako môžete sami vidieť hodia sa rovnako k letným farebným šatám ako aj k jednoduchej bielej nohavicovej kombinácií doplnenej hnedým kardiganom vo western štýle. Lodičky nájdete v ponuke vo viacerých farebných variáciách a prevedení.






Rela Shoe Store, ktorá si zakladá na kvalitnej koži, spracovaní, ale aj štýlovom dizajne má v súčasnosti dve predajne v Poprade, v OC Max a v centre mesta na ulici 1. mája. Príjemná obsluha a samotní majitelia, pre ktorých sa topánky stali niekoľko ročnou vášňou Vám poradia pri výbere tých pravých.  







Viac informácií o súčasnej kolekcií, rady ako skombinovať topánky s kabelkami nájdete na ich stránke http://rela.sk/. Sledovať ich môžete tiež na Facebooku https://www.facebook.com/Relashoestore/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov