Zatočte s potom!

Aj Vás s príchodom letných mesiacov trápi nepríjemný zápach? Vyskúšali ste už prakticky všetko, od klasických tuhých deodorantov, či ich alternatív v spreji, ale nič nezaberá. Dokonca aj rady Vašich starých materí sa zdajú byť neúčinné v boji s potom. Nezúfajte, v talóne máme ešte prírodné deodoranty Crystal Spring, ktoré Vám dnes predstavíme a právom sa radia k tomu najlepšiemu, čo nájdete na trhu s prírodnou kozmetikou.



Prírodné deodoranty pomáhajú ľuďom na ich ceste k prírodnému životnému štýlu a britská spoločnosť Crystal Spring ich prvýkrát uviedla na trhu v roku 1993. O 12 rokov neskôr predstavila verejnosti prírodný sprej, cestovné veľkosti svojich produktov a v roku 2008 sa ich deodoranty premenovali na Soľ Zeme. Tým odštartovala predovšetkým úspech na trhu s prírodnou kozmetikou a rozšírila tak svoje pôsobenie aj za hranicami Veľkej Británie.

S príchodom letných mesiacov sme sa rozhodli vyskúšať 2 výrobky z ich širokého portfólia; tuhý deodorant z kryštálovej soli a prírodný deodorant v spreji s vôňou vanilky a levandule. Okrem faktu, že oba výrobky obsahujú prírodne oleje a extrakty na rozdiel od klasických komerčných deodorantov a sprejov, nespôsobujú biele stopy, nie sú testované na zvieratách a sú vhodné pre vegánov a vegetariánov.



Ich použitie je tiež veľmi jednoduché! Deodorant v spreji jemne zatrepte a nastriekajte na suché podpazušie. V prípade tuhého deodorantu sa podpazušie najprv navlhčí a po použití sa odporúča utrieť, aby dlhšie vydržal. Obrovskou výhodou spomínaných výrobkov je aj fakt, že vďaka svojej veľkosti sú vhodnými spoločníkmi pri cestovaní, dajú sa ľahko uskladniť v kabelke, takže ich môžete mať prakticky stále pri sebe.



Preto ak aj Vy hľadáte únik od tradičných deodorantov a túžite po spoľahlivosti a ochrane pred nepríjemných zápachom, odporúčame Vám vyskúšať tuhé deodoranty a deodoranty v spreji od spoločnosti Crystal Spring. Viac informácií o ich produktoch a širokom portfóliu nájdete na ich stránke http://www.crystalspring.co.uk/. Na Slovensku si ich môžete kúpiť vo vybraných bio predajniach a predajniach s prírodnou kozmetikou.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov