Komfort v podobe voskovej depilácie


Nohy sú výkladnou skriňou každej ženy, a preto im treba dopriať potrebnú starostlivosť najmä v letných mesiacoch. Okrem pedikúry sa veľký dôraz v dnešnej dobe kladie na depiláciu chĺpkov, ktorá môže prebiehať viacerými spôsobmi. Jedným z najpopulárnejších je vosková depilácia, ktorú Vám dnes predstavíme. V salóne Madame v Bratislave sme sa porozprávali nielen o jej výhodách, ale aj o tom ako celý proces depilácie prebieha.



Výhodou voskovej depilácie je, že sa vytrhne chĺpok aj s korienkom, pokožka ostáva hladká približne 3-5 týždňov a nechcený porast postupne slabne. Rozdiel medzi starostlivosťou v salóne a domácou depiláciou spočíva najmä v manipulovaní s voskom. Ak nemáte skúsenosti s depilovaním, rozhodne Vám odporúčame návštevu salóna, kde sa o Vás postará skúsený tím.  Vyhnete sa tak zdĺhavému procesu a za približne 30 minút budete odchádzať s hladkými nohami.

Základom depilácie je chĺpok, ktorý je dlhší ako 2 mm, inak nebude depilácia úspešná. Celý proces začína natretím v smere rastu chĺpka, od kolien k chodidlám. Priložený pásik sa následne strhne v smeru od chodidiel ku kolenu v opačnom prípade nahráte zarastaniu, ktorá je po depilácií nežiadanou komplikáciou. Najprv sa depiluje predná časť nôh a následne sa pokračuje zadnou časťou. 

Po depilácií je veľmi dôležité dopriať nohám oddych a vyhnite sa slnečným lúčom najbližších 48 hodín, ktoré môžu spôsobiť pigmentové škvrny. Dbajte tiež na neparfumované sprchové gély a telové mlieka, aby ste predišli podráždeniu. Ak sa Vám vytvoria vyrážky, stačí použiť kokosový olej alebo výťažok z aloe vera. Pravidelnou depiláciou voskom bude Vaše ochlpenie rednúť a chĺpky sa zjemnia.

Vosková depilácia prinesie Vašim nohám predovšetkým komfort, o ktorých ste vždy len snívali. V súčasnosti sa stáva táto služba nielen pohodlnou, ale aj cenovo dostupnou. Ak ste váhali, či využiť služby odborníkov alebo ju absolvovať doma, verte, že v salóne Madame sa vyhnete najmä komplikáciám s nahrievaním vosku a strhávaním a celý proces nebude trvať dlhšie ako polhodinu.


Salón Madame, ktorý sa nachádza na Jakubovom námestí v Bratislave ponúka okrem voskovej depilácie širokú škálu kozmetických služieb ako hĺbkové čistenie, kompletné ošetrenia, úprava a farbenie obočia, úprava rias, 3D mihalnice, depilácie, mezoterapia, výplne botoxom alebo kyselinou hyaluronovou, permanentný Make-up, E-light ošetrenia, rádiofrekvencia. Viac informácií o ich ponuke nájdete na stránke www.salonmadame.sk             









Môže sa vám páčiť

0 Komentárov