Dracula - Pocta Autorom

Agentúra SILVI PRODUCTION  Vám v roku 2015 exkluzívne prináša najúspešnejší český muzikál všetkých čias, muzikál DRACULA. Muzikál oslavuje 20. výročie od svojej premiéry , ktorá sa konala 13. októbra 1995. Do roku 1998 ho videlo rekordných 1,2 mil. divákov a má za sebou už vyše 1100 repríz! Podľa románu Brama Stokera ho do muzikálovej podoby spracovali autori KAREL SVOBODA , ZDEŇEK BOROVEC a RICHARD HES. Réžiu mal po palcom JOZEF BEDNÁRIK.


Zdroj: Facebook Dracula



V roku 2015 si môžete vychutnať vynovené spracovanie tohto muzikálu. Keďže doba pokročila, muzikál je obohatený o projekcie, rôzne svetelné efekty ,kulisy a samozrejme o nové luxusné kostýmy. Veľkolepú scénu vytvoril akademický architekt DANIEL DVOŘÁK , ktorý navrhoval scénu aj k pôvodnej verzii. Réžia je pod taktovkou úspešného českého režiséra FILIPA RENČA !
Príďte si pozrieť najznámejší český muzikál, plný romantiky , strachu ale aj nekonečnej lásky !

OBSADENIE :
Dracula : DANIEL HULKA
Lorraine: LEONA MACHÁLKOVÁ
Adriana/Sandra : KAMILA NÝVLTOVÁ
šašek,sluha , profesor : TOMÁŠ TRAPL
Steven : JOSEF VÁGNER

a ďalší

20.11.2015 máte možnosť vzhliadnuť muzikál v Bratislave, na zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Viac informácií o lístkoch nájdete na stránke http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2555/dracula--pocta-autorom


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov