Tretí ročník Fashion Live v priestoroch Starej Tržnice

Tretí ročník unikátneho projektu Fashion LIVE!, ktorý bude prebiehať  od  21. - 23. októbra 2015 v priestoroch Starej tržnice, ponúkne bohatý program. Najlepší slovenskí dizajnéri a víťazi súťaže Signal Fresh Fashion Contest predstavia svoje najnovšie kolekcie. Milovníci módy sa môžu tešiť aj na prezentáciu modelov dizajnérov z Poľska, Maďarska, Českej republiky či Holandska.
Prestížne a dlhoočakávané podujatie Fashion LIVE! ponúkne v rámci troch prehliadkových dní to najlepšie zo slovenskej a zahraničnej módnej scény. Svoju tvorbu predvedú desiatky mladých talentov, ale aj etablovaných módnych dizajnérov.




Prvý prehliadkový deň Fashion LIVE! otvorí česko-slovenský projekt SCI-FI SAFARI, ktorý podporuje tvorbu mladých módnych návrhárov. Hneď po ňom sa predstavia obľúbení dizajnéri ako Buffet Clothing, Jiří Kalfař, Ida Sandor, Twin-Set, Jana Gavalcová a Martin Hrča. Deň uzatvorí prehliadka Vysegrad countries v zastúpení Ing Concept (HU), Domi Grzibek (PL) a Mirky Horkej (CZ).

Druhý deň sa návštevníci môžu tešiť na kolekcie študentov odevného dizajnu VŠVU z Ateliéru 343. Do sveta módy vás vtiahnu aj Eleonóra Gašková, We are not sisters, Jaroslava Procházková, Donna Rosi, Michaela Ľuptáková, Lenka Sršňová a Boris Hanečka.

Záverečný deň bude patriť študentom odevného dizajnu z Univezity Tomáše Baťu v Zlíne, zahraničnej hviezde Joelle Boers z Holandska, Veronike Hložníkovej, Izabele Komjati, značke Blažek, Marcelovi Holubcovi W. a talentovaným víťazom súťaže Signal Fresh Fashion Contest. 
Slávnostná fanfára odznie pri odovzdávaní prestížnych ocenení Fashion LIVE! Awards za rok 2015. O tom, kto sa stane najlepším dizajnérom, fresh dizajnérom, modelkou a modelom  roka, a kto najviac zaujme svojou prehliadkou rozhodne odborná porota v zložení Olo Křížová, Dana Lapšanská, Eva Blahútová, Tamara Šimončíková Heribanová, Natália Repkovská, Monika Kaplan-Gerc (PL) a Branko Popovic (NL).

„Veľkou novinkou podujatia Fashion LIVE! je, že časť programu sa bude odohrávať v nákupnom centre Bory Mall, kde pripravujeme celý mesiac módy. Pozrieť si môžete výstavu fashion fotografií či fashion performance 24. a 25. októbra,“ prezrádza dizajnér a koordinátor projektu Marcel Holubec W.

Počas Fashion LIVE! budú mať milovníci módy možnosť vidieť aj Fashion LIVE! Talk Special s holandskými hosťami, zakladateľmi festivalu Fashionclash. „Sme veľmi radi, že návštevníkom môžeme tento rok priniesť aj atraktívne sprievodné podujatia. Fashion LIVE! Talk Special sa uskutoční 21.10. o 19:00 v Zóne by Refresher,“ upresňuje manažérka projektu Zora Husarčíková.

Lístky na podujatie Fashion LIVE! si môžete zakúpiť  na mieste alebo na:


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov