Naberte silu vďaka Aroma Touch masáži

Časté výkyvy počasia, stres v práci a doma, ale aj bežné starosti každodenného života nám do veľkej miery odčerpávajú fyzické a psychické sily. V súčasnosti existuje veľa spôsobov ich opätovného načerpania a jedným z nich je aj Aroma Touch masáž, ktorú sme mali možnosť vyskúšať v bratislavskom Centre zdravia ViaVital.



Masážna terapia Aroma Touch je jednoduchý a účinný spôsob, ako poskytnúť jedinečný esenciálny zážitok nielen telu, ale aj mysli. Spojenie masáže a aromaterapie z ôsmich esenciálnych olejov pomáha obnoviť rovnováhu a správne fungovanie telesných systémov ako aj podporiť harmóniu v celej osobnosti.

Počas masáže sa v štyroch krokoch postupne aplikujú na chrbát, chodidlá a dlane esenciálne oleje, ktoré slúžia na podporu tela, zvládnutie stresu, imunity, majú  protizápalové účinky a posilňujú nervový systém. Aroma Touch masáž trvá približne 50 minút, počas ktorých si nielen oddýchnete, ale aj načerpáte novú enegiu.

Levandula  má schopnosť utišovať, uvoľňovať a má široký dopad na myseľ, telo i ducha. Divoký pomaranč slúži na ochranu imunitného systému a podporuje tvorbu antioxidantov v tele. Mäta má protizápalové účinky a pripisuje sa jej spomalenie svalových kontrakcií. Masáž v Centre zdravia ViaVital Vám odporúčame absolvovať aspoň dvakrát do mesiaca. 



Okrem Aroma Touch masáže tu nájdete širokú ponuku masáží od klasických až po hĺbkové s výrazným zdravotným efektom. Pri myofasciálnej terapii sa používajú cielené ťahy zamerané na uvoľnenie svalov a šliach. Táto masáž je vhodná pri chronických problémoch s chrbticou, nespavosti ako aj pretrvávajúcom strese.



V Centre zdravia ViaVital v bratislavskom Ružinove môžete tiež vyskúšať infrasaunu, andulačnú terapiu alebo biorezonanciu – metódu zhodnotenia Vášho zdravotného stavu a odhalenia rôznych toxínov v tele. Ďalšou účinnou liečbou organizmu je tzv. Oxygenoterapia, ktorá je založená na inhalovaní zvýšenej koncentrácie kyslíka a dodáva telu potrebné živiny. Viac informácií nájdete na ich oficiálnej stránke http://viavital.sk

Centrum zdravia ViaVital
Priekopy 24
821 08 Bratislava - Ružinov
tel.: 0915 811 642



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov