Postavu si môžete vyformovať aj vďaka tancu

Leto je obdobím, kedy sa chceme pochváliť postavou, ktorú sme nadobudli počas predchádzajúcich mesiacov. Mesiacov dodržiavania správnej životosprávy, pravidelnej stravy a formovanie postavy. A práve tanec je jedným z nástrojov ako si môžeme vyformovať ideálnu figúru do plaviek. Navštívili sme Riverpark Dance School na nábreží Dunaja, aby sme vyskúšali niektoré z ponúkaných tanečných štýlov.


Modelky Victoria's Secret praktizujú balet niekoľko hodín denne

Chcete mať postavu ako Victoria’s Secret Angel? Zabudnite na box, aerobik alebo beh! Namiesto toho navštívte hodinu baletu s Evkou, ktorá Vám ukáže ako spevniť telo, mať elegantnejšie pohyby, získať potrebné sebavedomie a zlepšiť svoje sústredenie. Balet je klasickým tancom, ktorý tvorí základ každého tanečného štýlu, či už sa rozhodnete venovať hip hopu, jazzu alebo scénickému tancu.










Balet je dizajnovaný tak, aby precvičil rôzne partie tela, predĺžil ich a vytónoval. Pohyby sú malé, koncentrované a postupne prechádzajú z jedného na druhý až sa dostanete priamo k svalu. Veľký dôraz sa kladie na nohy a oblasť zadku a aj to je dôvod, prečo si ho modelky tak veľmi obľúbili. Či už sa rozhodnete pre otvorenú hodinu alebo sa zapíšete na trojmesačný kurz, vedzte, že vďaka baletu sa Vaša postava vyformuje za niekoľko týždňov.

Diva Style

Ďalšou z možností tanečného vyžitia, ktorú Vám Riverpark Dance School ponúka je tanec na podpätkoch alebo tzv. Diva Style. Tanečné kreácie zrazu získajú pôvab a gráciu a sexepíl z Vás bude doslova vyžarovať. Počas hodinovej otvorenej lekcie Vás choreografka Monika naučí, ako byť sebavedomá a sexy aj počas tanca. Objavíte v sebe divu a budete mať chuť tancovať na podpätkoch stále.

A takto už vyzerá Diva Style pri nácviku choreografie

Avšak, aby ste vyzerali pri tanci ako diva, nezabudnite na niekoľko základných pravidiel. Predtým ako začnete tancovať sa najprv venujte strečingu. Dôležité je sústrediť sa pri tanci na stred tela, postavu držať spriamenú, stiahnuť brucho a zadok. Pri Diva Style budete vačšinu času využívať boky, na ktoré sa klade dôraz pri celej choreografií. No a na záver, nezabudnite byť zrelaxovaná a celý tanec si jednoducho užívať.


Balet aj Diva Style sa nachádzajú v ponuke Riverpark Dance School, kde pod jednou strechou nájdete množstvo tanečných štýlov a cvičení. Či už ste bez akejkoľvek tanečnej skúsenosti alebo patríte k profesionálnym tanečníkom, z ich bohatej ponuky kurzov a otvorených hodín si určite vyberiete. Popri tancovaní sa môžete osviežiť v tanečnom bare alebo tiež využiť bezplatnú možnosť parkovania. Pre viac informácií navštívte ich oficiálnu stránku http://www.riverparkdanceschool.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov