Intenzívna cesta

V hlave každého z nás je mnoho myšlienok, ktoré následne prinášajú emócie, či už príjemné alebo nepríjemné. Môže to byť však i naopak, kedy práve emócie prinášajú myšlienky. Ak sa nám nedarí, dávame si otázku: “prečo práve Ja?...Mne?” Ani si neuvedomujeme, že väčšinou myslíme na veci negatívne a tak si podvedome priťahujeme ďalšie trápenia a nie sme schopní vyvolať v sebe radosť. Prečo nám chýba pozitívno, ktoré prináša pocit šťastia, vychádzajúci z nášho vnútra?

Zdroj: Facebook 
Nie nadarmo sa vraví:„načo myslíš, to príde“ Podvedomie je súčasťou každého z nás, niečo, čo nás neustále sprevádza.  S podvedomím a emóciami pracuje aj Brandon Bays - Američanka, ktorá usporiadala prvý aprílový víkend v Bratislave svoj ďalší seminár  “INTENZÍVNA CESTA “. 

Keďže som o Brandon i jej seminároch veľa počula, prečítala som knihy, ktoré vydala, bola som až mimoriadne  zvedavá, čo ma čaká, či bude v mojom živote nejaká zmena? Zážitky a skúsenosti prednášajúcich sa počas 3 dní striedali s procesmi, ktoré medzi sebou navzájom robili účastníci, v prípade potreby za pomoci odborných trénerov a terapeutov. 

PROCES znamená, že cieleným navádzaním - CESTOU nás druhá strana citlivo uvádza do stavu rozšíreného vedomia, v ktorom sa nám vyplavujú pocity a niekedy aj s tým spojené spomienky, ktoré daný negatívny pocit vyvolali v minulosti.Tieto zážitky alebo spomienky, na ktoré sme už častokrát aj zabudli,  majú na náš život stále veľký vplyv. Väčšinu negatívnych pocitov sme v sebe dlhodobo potláčali a tak sa u niekoho vyplavujú na povrch opatrne, u niekoho to ide oveľa intenzívnejšie a ľahšie. 

Pokračovaním v procese sa človek v priebehu niekoľkých desiatok minút prirodzene dostane do svojho Zdroja. Je to stav alebo pocit bytia, môže sa prejaviť ako radosť, láska, kľud, alebo uvoľnenie, či aj inak. U každého z nás môže mať inú podobu. Musím však priznať, že prvé 2 dni sa mi nepodarilo objaviť tento zdroj, ale nakoniec som bola i ja úspešná! 

V mojom prípade som sa bála precítiť  strach z niečoho, čo až dnes viem úplne presne pomenovať, hoci bol celý čas tak blízko. Až otvorením a prijatím tohto pocitu som sa dokázala uvoľniť a precítiť pocit naplno. A čo sa zmenilo v mojom živote? Snažím sa viac myslieť na veci pozitívne, v tom zmysle viesť i komunikáciu nielen s blízkymi, ale i kolegami, viac si všímam moje okolie.

Zároveň si denne opakujem tak často Brandon vyslovenú vetu na seminári: “ robte to, čo chcete VY a nie  Vaše okolie”. Tri dni ubehli rýchlo ako voda v Dunaji a už sa teším sa na ďalšie semináre, či už ako bol tento alebo i nové - nadstavbové. Pre viac informácií ohľadom ponúkaných seminárov neváhajte navštíviť oficiálnu stránku:  http://www.brandonbays.sk/.



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov