Vyzbrojte sa proti slnku!

Máj je nielen lásky čas, ale je aj zároveň obdobím, kedy sa stretávame s prvými ostrými slnečnými lúčmi. Pri výbere vhodných slnečných okuliarov treba dbať nielen na komfort a štýl, ale predovšetkým na ochranu pred UV žiarením. V dnešnom článku Vám poradíme, na čo sa treba pozrieť pri výbere, ale aj aké farby a tvary sú tento rok v móde.



UV ochrana

Ako prvé dbajte pri výbere slnečných okuliarov na kvalitný UV filter. Tmavé sklá nie sú vždy zárukou ochrany, naopak môžu spôsobiť nebezpečné rozšírenie zreničiek, cez ktoré preniká oveľa viac škodlivého žiarenia. Taktiež platí, že ak máte doma slnečné okuliare bez UV filtra, svoje oči ohrozujete viac, než by ste na očiach nemali nasadené žiadne.








Farby a tvary

Stránka www.kontaktne-sosovky.sk ponúka širokú škálu slnečných okuliarov v novom farebnom prevedení ako aj mnoho nových dizajnových vychytáviek.  Top farbami ostávajú túto sezónu čierna a hnedá, ktoré sú vhodné najmä pre zákazníkov, ktorí neradi experimentujú.  Dámska kolekcia hýri farbami, pretrváva retro ošiaľ a z materiálov sú to obľúbené plastové a kovové modely.  






Čo sa týka farieb skiel, najväčším hitom sú sklá so zrkadlovou úpravou, ktoré sme doteraz našli v športových okuliaroch ale v roku 2016 ich dizajnéri použili aj v tzv. pilotkách alebo mačacích očiach. Veríme, že sme Vás dostatočne inšpirovali pri výbere tých správnych slnečných okuliarov. Nebojte sa experimentovať s farbami, ale nezabúdajte pri tom na dostatočnú ochranu. Vaše oči sa Vám za to poďakujú. 







Slnečné okuliare si môžete zakúpiť prostredníctvom stránky www.kontaktne-sosovky.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov