Kozmetika, ktorá vám pomáha držať krok


Juvena predstavuje luxusnú líniu s komplexne novým prístupom k omladzovaniu. Nové prípravky, ktoré sa navzájom doplňujú, obsahujú unikátnu zmes zložiek pre regeneráciu a výživu náročnej, zrelej pleti. Ich výsledky sú výnimočné: viditeľne hladšia pleť, redukcia vrások a žiarivé omladenie. Na základe intenzívneho výskumu Juvena vyvinula líniu omladzujúcich produktov, ktoré bojujú proti rôznym aspektom starnutia súčasne. Juvelia má komplexne nový prístup k ošetreniu zrelej a náročnej pleti.

Delikátne voňavá línia prípravkov preniká do hlbokých vrstiev pleti, kde podporuje regeneráciu, bojuje proti zmenám štruktúry naakumulovaných počas rokov a redukuje ich – výrazne a viditeľne. Pleť tváre, krku a dekoltu je citeľne vyhladená, jej pružnosť je intenzívne a trvácne zlepšená. Mimické linky a vrásky – najmä tie hlboké v oblasti nosa a pier – sú viditeľne redukované. Juvelia zahŕňa pleť bohatou hydratáciou na niekoľko hodín, poskytuje jej pocit neuveriteľnej vláčnosti a hladkosti. Pigmentové škvrny a rozdiely v tóne sa strácajú, ďalšie škvrny sa netvoria. 


Skinsensation je nová línia pleťovej starostlivosti Juvena, ktorá umožňuje miešanie a vytváranie vlastnej, efektívnej luxusnej starostlivosti pre optimálne výsledky – vždy na mieru prispôsobené potrebám pleti v danom okamihu. Vláčny omladzujúci fluid Global Anti-Age Cream-Fluid a štvorica intenzívnych koncentrátov sú zárukou celkom nového, individuálneho kozmetického zážitku. Najnovšie omladzujúce poznatky pre splnenie najvyšších požiadaviek pleti.


Každý deň vystavujeme pleť novým výzvam, ktorým musí čeliť. Vzrušujúce pretancované noci, stresujúce pracovné dni, vyčerpávajúce vonkajšie športové aktivity počas víkendov. A potom čakáme, že v deň, kedy stretneme toho pravého, bude žiariť krásou. S cieľom pripraviť pleť na individuálne  požiadavky, Juvena vyvinula celkom nový systém ošetrenia. Skinsation vám umožní poskytnúť pleti optimálnu starostlivosť na akúkoľvek príležitosť a vyhovieť všetkým jej potrebám. Pleť zahŕňa aktívnymi zložkami, ktoré potrebuje pre mladistvý svieži vzhľad a pocit úžasného komfortu.

Skinsation – je koncept štyroch vysokoúčinných koncentrátov a delikátného fluidu, ktoré sú základom omladzujúcej starostlivosti. Miešajte ich a vytvárajte si svoju vlastnú luxusnú starostlivosť na mieru. Global Anti-Age Cream-Fluid – hodvábne vláčny krémový fluid pre viditeľné omladenie a zlepšenie kvality pleti. Vhodný na deň aj na noc, jeho efekt je možné posilniť jedným zo štyroch koncentrátov. + Daily Shield Concentrate – koncentrát dennej ochrany pred vonkajšími stresmi a starnutím.





+ Deep Moisture Concentrate – hydratačná spŕška pre mladistvú žiarivosť a sviežosť. Vysokoúčinný morský kokteil s 24-hodinovým hydratačným efektom. + Regenerating Oil Concentrate – koncentrát regeneračných olejov s vitamínom A pre postupnú hĺbkovú regeneráciu. Ideálny na noc, ako aj pre drsnú a suchú pleť. + Immediate Lifting Concentrate – koncentrát pre okamžitý lifting dokáže vyplniť aj hlbšie linky a vrásky. Uvoľňuje tvárové svaly, pričom s okamžitým viditeľným účinkom vyhladzuje a spevňuje pleť.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov