Starostlivosť o vlasy v jesennom období



Obdobie jesene je často spojené s otázkou vypadávania vlasov, ale aj odrastajúcej farby. Konečne nastal čas, aby ste svojím vlasom dopriali to, čo si po lete zaslúžia. Ako zredukovať vypadávanie, ale aj dodať vlasom potrebnú obnovu a regeneráciu? Ak aj Vy, milé dámy zápasíte s podobnými problémami, v pohodlí sa usaďte, vychutnajte si šálku kávy alebo čaju a začítajte sa do nasledujúcej reportáže.




Pri starostlivosti o farbené vlasy je veľmi dôležitou fázou samotné umývanie. Šampóny Wella Professionals Brilliance and Enrich poskytnú vašim farbeným vlasom unikátnu ochranu a žiarivý oslňujúci lesk. Obsahujú prach z diamantov, vďaka ktorému sa vlasy oslnivo lesknú. Vlasy sú chránené pred vyblednutím farby a ostanú dlhodobo vitálne a nádherne žiarivé. Vždy je potrebné naniesť šampón dvakrát, prvýkrát zmyť prach, maz a špinu z vlasov a druhýkrát ich dôsledne umyť. 




Pri farbených vlasoch však netreba zabudnúť na výživu pokožky, ktorá je veľmi dôležitá. V tomto prípade Vám odporúčame investovať do kvalitnejších výrobkov, ktoré zabezpečia dostatočnú ochranu, ale aj dlhodobejší efekt. Keratínová maska z kolekcie SP Luxe Oil okamžite obnovuje vlasové vlákno a zlepšuje textúru vlasov. Pôsobí hĺbkovo, odstraňuje prirodzenú nečistotu z vlasov a zároveň zvýrazňuje ich hebkosť.


Ďalšou alternatívou je tiež SP Repair maska, ktorá intenzívne ošetruje poškodené a lámavé vlasy. Hĺbkovo regeneruje a ošetruje vlasy, ktoré sú po použití zahojené, hebké na dotyk, jemné a bez zaťaženia. Používaním výrobkov Wella Professionals je na prvý pohľad vidieť, že vlasy získali objem a pôsobia sviežejšie.  Ak aj  vy milé dámy chcete dopriať svojím vlasom starostlivosť, zredukovať vypadávanie vlasov a regenerovať ich, neváhajte ich vyskúšať spomínané výrobky od značky Well Professionals. 







Značka Wella Professionals je jednou z popredných značiek v starostlivosti o vlasy, ktorá sa špecializuje najmä na profesionálne farby na vlasy, ochranu a ošetrenie vlasového vlákna a celkový styling. V širokom portfóliu výrobkov pre styling si každý zákazník nájde to pravé orechové.  Vybrať si môžete z produktov určených na objem, vyhladenie, štruktúru, lesk alebo fixáciu Vašich vlasov.

Rada na záver: odporúčame, aby výber vhodného výrobku či už na farbenie, ošetrenie alebo styling, prípadne výber správnej kombinácie výrobkov, bol vykonaný na základe diagnostiky odborníkom v kaderníctve, pretože je veľmi dôležité brať do úvahy individuálny stav vlasov aj pokožky hlavy. Viac informácií o kompletnej ponuke ich produktoch nájdete na stránke http://www.wellashop.sk.


POZOR: V spolupráci s so značkou Wella Professionals sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 30.septembra pošlete odpoveď na otázku, akým faktorom sú vystavené vlasy na jeseň na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekové balíčky s touto vlasovou kozmetikou.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov