Richard Müller - album „55“!



Richard Müller prichádza s novým albumom „55“. Nahral ho pri príležitosti svojich významných narodenín a spolupracoval na ňom s vynikajúcimi umelcami. Hudbu mu zložil Ondřej Gregor Brzobohatý, texty napísal Richard spolu s Petrom Uličným.  Na albume je 15 nových skladieb, pričom prvým singlom je pocta skvelej herečke. Pieseň s názvom „Julia Roberts“ sa ihneď po vydaní stala hitom. 


Krstnou mamou albumu bola v stredu večer moderátorka Adela Banášová, ktorej Richard tiež venoval jednu z piesní. Spolu s Ondřejom Gregorom Brzobohatým uviedli album do života v novej štýlovej michelinovskej  reštaurácii SaSaZu v Bratislave. Richard Müller je inšpiráciou aj v módnom priemysle. V súvislosti s jeho dôstojným vekom a jubilejným albumom sa rozhodla spoločnosť Alain Delon urobiť kolekciu oblekov venovanú práve tomuto projektu. 


Hlavnou myšlienkou tejto kolekcie je to, že ani vo veku 55 rokov nemusí nik nosiť len odevy v šedej, čiernej a bielej farbe, nemusí sa vzdávať pestrofarebnosti a zostať pri tom mimoriadne elegantným. Kolekcia týchto oblekov dokonalo vystihuje poetickosť albumu „55“, ktorý vznikal Prahe, v známom Štúdiu Smečky. Podľa tvorcov ho sprevádzala magickosť a pohodovosť. Veria, že pozitívnu energiu sa im podarilo preniesť aj do pesničiek.


Ochutnávku z nového albumu ponúkne Richard Müller aj na jesennom turné TO NAJLEPŠIE TOUR, ktoré štartuje 1. októbra v Michalovciach. Väčšinu repertoáru však budú tvoriť jeho staršie hity v šansónových úpravách. Navštívi 17 slovenských a 13 českých miest. Sprevádzať ho bude gitarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista  Martin Gašpar, Michal  Žáček, ktorý hrá na dychové nástroje a bubeník a kapelník Juraj Kuchárek. 


Vstupenky sú  k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/5907/richard-muller--band--to-najlepsie-tour a v miestnych pokladniach.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov