Skutočný architekt pleti


Otočte chod ručičiek biologických hodín a vráťte čas pleťových buniek o 15 rokov späť! Vrásky sú prirodzeným prejavom pleti v súvislosti s pribúdajúcim vekom. K ich vzniku dochádza v dôsledku starnutia pokožky, ktorá stráca pevnosť a pružnosť. Navrátiť stratenú pevnosť a pružnosť Vám pomôže produktový rad Time Coat značky Dermacol, ktorá má široké portfólio výrobkov.



Hydratovať a vyživovať pleť je dôležité nielen zvnútra pravidelným dodržiavaním pitného režimu, ale predovšetkým zvonku. Jedinečná kombinácia účinných látok Time CodeTM, RonaFlair® Flawless obsiahnutá v dennom a nočnom kréme TIME COAT a sférickej kyseliny hyalurónovej dodáva pleti hydratáciu, spomaľuje proces starnutia pleti, vypína ju, zvyšuje jej pružnosť a pevnosť a zabraňuje tvorbe nových vrások.





Pri starostlivosti o pleť je mimoriadne dôležitá aj prevencia. Maska Time Coat otáča chod ručičiek biologických hodín a vracia čas buniek pleti o 15 rokov späť! Maska pleť vyživuje, hydratuje a pri pravidelnej aplikácii 2x týždenne redukuje vrásky.  Masku nechajte pôsobiť 15 až 20 minút a potom ju zotrite navlhčeným vatovým tampónom. Pre dosiahnutie ešte intenzívnejšieho účinku nechajte masku pôsobiť počas celej noci.




V chladnom období je potrebné tiež myslieť na ošetrenie jemnej a tenkej pokožky očného okolia  pier. Práve tieto oblasti sú náchylnejšie na poškodenie či vznik vrások. Účinné látky kyselina hyalurónová a koenzým Q10 opticky redukujú a vypĺňajú vrásky pomocou sférických pigmentov.



V spolupráci so značkou Dermacol sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 13. decembra pošlete správnu odpoveď na otázku, akým faktorom je vystavená pleť v zimnom období na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o produkty značky Dermacol. Viac informácií o ich produktoch nájdete na stránke https://www.dermacol.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov