Tip na skvelú lyžovačku



Susedné Rakúsko je v posledných rokoch známe vysokou kvalitou a štandardom svojich lyžiarskych stredisk. Mnoho lyžiarov zo Slovenska navštívi predovšetkým známe stredisko Semmering – Stuhleck, ktoré sa nachádza približne 1,5 hodiny cesty od Bratislavy. Okrem zjazdoviek ponúka Semmering – Stuhleck aj atrakcie pre nelyžiarov a na svoje si prídu aj milovníci gastronómie.

Lyžiarska sezóna v stredisku Semmering - Stuhleck začína už na začiatku novembra a lyžovačku na 24 kilometroch zasnežených zjazdoviek si užijete až do konca marca. 12 vlekov a sedačkových lanoviek v nadmorskej výške 1783 m.n.m ponúka atraktívnu scenériu horského údolia nielen pre zjazdových lyžiarov, ale aj bežcov na lyžiach.


Ak ste lyžiar – začiatočník, využite možnosť  lyžiarskej školy, kde Vás naučia nielen základy lyžovania, ale pod ich vedením si môžete vyskúšať aj niektoré adrenalínové prvky. Dosýta sa môžete vyblázniť v SnowParku na rôznych toboganoch, mostíkoch či prekážkach. K dispozícií je tiež tobogan, či snowtubing, ktoré sú v prevádzke aj vo večerných hodinách.



Rakúsko je známe aj svojou láskou k jedlu a inak tomu nie je ani v lyžiarskych strediskách. Počas obednej prestávky využite čas a zájdite do tradičnej horskej chatky, kde si môžete pochutnať na tradičných regionálnych pochúťkach, ale aj skvelých hamburgeroch. Príjemným spestrením Vašej lyžovačky môže byť aj výhľad z panoramatickej reštaurácie W11.


Zima je už v plnom prúde, a preto neváhajte a využite najbližšie obdobie akým sú Vianoce, jarné prázdniny alebo Veľká noc a zájdite si zalyžovať či vychutnať adrenalín do strediska Semmering - Stuhleck.  Vynikajúca dostupnosť, skvelé jedlo a celodenná zábava na svahu Vás presvedčia, že sa sem oplatí vrátiť. Viac informácií ohľadom cien skipasov či spomínaných atrakciách nájdete na http://www.stuhleck.com



V spolupráci s lyžiarskym strediskom Semmering - Stuhleck sme pre Vás pripravili súťaž o tri celodenné skipasy. Do 20. demcembra nám zašlite na adresu redakcia@lifefashionfood.net správnu odpoveď na otázku koľko kilometrov zjazdoviek sa nachádza v spomínanom stredisku.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov