Richard Müller sa cíti dvojplatinovo!



Richard Müller neustále potvrdzuje pozíciu nesmrteľnej legendy! Len nedávno pokrstil nový album „55“ a nielenže sa piesne z neho už stali hitmi, ale CD je už dokonca dvojplatinové! Ocenenie za 7 tisíc predaných kusov si obľúbený spevák a skladateľ prevzal počas bratislavského koncertu z rúk šéfa vydavateľstva Universal Music Petra Riavu. 

Ochutnávku z nového albumu ponúka Richard aj na aktuálnom „To najlepšie tour“. Bratislavu vypredal dokonca dvakrát, kde zahral také koncerty, že návštevníci ani nedýchali! V bratislavskej Starej tržnici ohúril legendárny spevák na dvoch koncertoch po sebe. Atmosféra bola geniálna a evidentne si ju užíval aj Richard Müller. 

Dva legendárne hity „Tlaková níž“ a „Cigaretka na dva ťahy“ si Richard zahral spolu s hudobným hosťom, famóznym gitaristom Michalom Pavlíčkom. Diváci to patrične ocenili dlhotrvajúcim standing ovation. Opätovne dvojplatinový Richard Müller križoval v rámci TO NAJLEPŠIE TOUR Slovensko a Česko. 

Ešte má pred sebou pár posledných koncertov, ktoré si plánuje dokonale užiť. Na turné ho sprevádza gitarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista  Martin Gašpar, Michal  Žáček, ktorý hrá na dychové nástroje a bubeník a kapelník Juraj Kuchárek. Vstupenky sú  k dispozícii na  

Zdroj foto a text: Nora Krchňaková/Propaganda House 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov