Vianoce v Eurovea

Orieškové ozdoby na stromček, sušené jabĺčka, medovníky, hrejivá domácka atmosféra a pocta tradícii počas najkrajších sviatkov v roku. To všetko a mnoho ďalšieho môžete nájsť v obchodnom centre Eurovea, ktorá si pre Vás aj tento rok pripravila veľkorysé Vianoce. Druhý decembrový týždeň bude v  naozaj špeciálny aj vďaka akcií Výprava za zľavami. V dňoch 8. až 11. decembra vypukne na nábreží Dunaja nákupný ošiaľ, ktorý návštevníkom ponúkne pestrú paletu zliav a ponúk. 


Atmosféru Vianoc si môžete užiť aj na Vianočných trhoch na námestí pred Eurovea, ktoré sa otvorili koncom novembra. Pripravené sú stánky s tradičnými vianočnými dobrotami, varené víno ako aj ručne robené výrobky. Cez víkendy si môžu návštevníci pozrieť aj zaujímavý tématický kultúrny program, ktorý vznikol v spolupráci s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom. V nedeľu, 10. decembra uvidíte Jozefovekone, ktoré predvedú tradičné ľudové vianočné koledy v rockovej úprave. 


Každý štvrtok o 17.00 hod a každú nedeľu o 16.00 hod čaká na vašich najmenších program v podobe tvorivých dielni, ktoré organizuje Eurovea v budove kina oproti McDonald´s. Za pomoci animátorov si detičky môžu vyrobiť v dielničkách, vyfarbovať maľovanky alebo maľovať na tvár. Zatiaľ čo vy spokojne nakupujete alebo si vychutnávate kávu s priateľmi, o deti sa postará tím vyškolených animátorov. 


Počas akcie Výprava za zľavami môžete využiť fantastické akcie na najnovšie jesenné a zimné kolekcie, atraktívne produkty, zaujímavé služby, či lahodné pochúťky vo vybraných prevádzkach. Zľavovú knižku Eurovea nájdete v najnovšom vydaní časopisu Evita. V širokej ponuke obchodov v Eurovea nájdete módne značky ako H&M, Mango, či Reserved. Milovníci topánok si učite prídu na svoje pri návšteve Humanicu, Geox a Baťu alebo ich pohĺtia šperky Alo Diamonds, Swarovski a Moloko.  


Ak hľadáte vhodný darček pre Vašich blízkych, navštívte Panta Rhei alebo jednu z parfumerií. V spolupráci s obchodným centrom EUROVEA sme si pre Vás pripravili darček aj my. Ak do 10. decembra pošlete správnu odpoveď na otázku, kto vystúpi v Eurovea 10. decembra na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážu v hodnote 50,- EUR na nákup. Viac informácií nájdete na ich stránke www.eurovea.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov