Pretože kabeliek nie je nikdy dosť!

Spoločnosť CUBE otvára v Bratislave už štvrtú predajňu, ktorá bude umiestnená v nákupnom centre Avion. CUBE predstavuje luxusný koncept módnych doplnkov, ktorý vznikol v roku 2008 a súčasnosti má všetky predajne lokalizované v Bratislave v nákupných centrách Eurovea, Aupark, Bory Mall a brány štvrtej predajne otvára už tento marec v Avione. 



Predajne spájajú všetko, čo ženy milujú - kabelky, topánky a módne doplnky od svetových návrhárov. CUBE je výhradný predajca značiek VIVIENNE WESTWOOD, MARC JACOBS, REBECCA MINKOFF, SEE BY CHLOÉ, FURLA a oficiálny predajca značiek MICHAEL KORS, DKNY a GUESS. Vďaka jedinečnému spojeniu svetových návrhárov, spoločnosť dokáže splniť túžbu po dokonalej kabelke každej žene. 


CUBE neustále sleduje trendy v módnom priemysle a prináša na Slovensko módne značky medzi prvými. Firemné motto ”Like no other” vyjadruje jedinečnosť, na ktorú je kladený dôraz v každom detaile od výberu tovaru až po odborné poradenstvo poskytované zákazníkom. Zároveň je vyjadrením zážitku a výnimočného pocitu, ktorý si má každá zákaznička odniesť z predajne. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov