Nalaďte sa na leto

Khongboon Swimwear je zbierka ručne robených luxusných plaviek thajského dizajnérky Supaporna Khongboona. Celá kolekcia je inšpirovaná cestovaním do vzdialených miest od žiariacej modrej z Azúrového pobrežia vo Francúzsku až po nedotknuté pláže s bielym pieskom v Thajsku, kde samotná návrhárka vyrastala a v podstate narodila sa v plavkách. 


Od útleho veku hľadala návrhárka perfektné bikiny - pravý strih, štýl a fit, kombinácia, ktorú je veľmi ťažké nájsť. Tak sa rozhodla sama navrhovať svoje vlastné plavky, ktoré sa ľuďom zapáčili a dopyt po nich sa bleskurýchle rozšíril po celom svete.  A tak sa jej láska k cestovaniu a odhodlanie napĺňať si svoj detský sen spojili do značky Khongboon Swimwear. 





Luxusný materiál, zákazkové výtlačky, mäkké maslové tkaniny, reverzibilný určené vrchné diely plaviek spolu s rozumnou cenou robia z plaviek Khonboon jediné svojho druhu. Môžete ich nájsť tiež na stránkach módnych časopisov po celom svete, v roku 2015 vzniklo aj partnerstvo s ELLE.com a detský sen tak nadobudol reálne kontúry. 





Okrem klasických bikín nájdete v ich kolekcií aj rafinované jednodielne plavky, ktoré slávia tohto roku návrat na módnu scénu. Priesvitný materiál v hornej časti vytvárajú dámam dokonalý dekolt, ktorý ocenia nielen oni samé, ale ich aj ich širšie okolie. Kompletnú kolekciu ako aj možnosť si plavky objednať online nájdete na ich webovej stránke 
http://www.khongboonswimwear.com/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov