Prekvapte svojich blízkych darčekom

Kytice z čerstvého ovocia sú nielen skutočným zážitokm pre očí, ale aj chuťové poháriky. Ovocná dizajnérka Janka pracuje, aby dokázala uspokojiť aj náročnejšieho zákazníka.  Kytice sú vyrábané z čerstvého ovocia a niektoré druhy kytíc obsahujú ovocie namáčane v rôznych druhoch čokolád. Tieto originálne darčeky okamžite zaujmú každého, najma svojou pestrosťou a veľkosťou.



Vybrať si môžete zo širokej palety kytic, v rôznych veľkostiach ako aj nápaditých bonbonier v čokoláde pre mlsné jazýčky. Vačšína kytíc sa skladá zo šalátu lollo, jahod, ananásu, 2 druhoch melóna, hrozna, jabĺk a iného sezónneho ovocia.  V ovocných kyticiach nájdete aj hrušky, marhule, broskyne alebo čerešne podľa ročného obdobia. 



Kytice si môžete vyzdvihnúť priamo na pobočke v Bratislave, alebo využiť možnosť kuriéra. Tento zdravý darček z ovocia sa rýchlo sa dostáva do povedomia spotrebiteľov, najma vdaka originálnemu nápadu na rôzne udalosti ako svatby, narodeninové oslavy, promócie. Ak ste ešte nenašli darček pre svojich blízkych, inšpirujte sa širokým sortimentom, ktorý Vám ponúkajú na svojej webovej stránke.




V spolupráci so stránkou www.zdravydarcek.sk sme si pre Vás pripravili súťaž. Ak do 24. marca pošlete správnu odpoveď na otázku, ktoré ovocie sa používa pri výrobe ovocných kytíc na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o ovocnú kyticu v hodnote 25,- EUR.. Viac informácií o ich ponuke nájdete na stránke www.zdravydarcek.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov