Vítanie jari pri Dunaji

Príroda sa prebúdza spod ťažkej snehovej prikrývky, aby opäť uzrela svetla sveta. Jar ponúka všetkým „vstupenku“ do nového sveta a zároveň odomyká všetky zámky zeme. Privítať jar môžete nielen v prírode, ale aj v najväčšom nákupnom centre pri Dunaji, ktoré si pre Vás v nadchádzajúcich mesiacoch pripravilo niekoľko výnimočných akcií a podujatí pre všetky vekové kategórie.



V marci oslavuje Eurovea svoje 7. narodeniny a pri tejto príležitosti zažijú návštevníci doslova nákupný ošiaľ s množstvom zliav a ponúk. Počas 23. - 26. marca môžete využiť fantastické akcie na najnovšie jarné a letné kolekcie, atraktívne produkty, zaujímavé služby, či lahodné pochúťky vo vybraných prevádzkach prostredníctvom zľavovej knižky Eurovea, ktorú nájdete aj na infopulte.


Milovníci módy sa môžu tešiť na módne prehliadky v rámci Eurovea Fashion Forward od 5. - 7. apríla, kde sa predstavia kolekcie jar/leto 2017. Súčasťou trojdňového prehliadkového maratónu budú aj módni blogeri, ktorí aktuálne hýbu svetom. Naopak športoví nadšenci si určite prídu na svoje na ČSOB Bratislava Marathon, ktorý sa uskutoční prvý aprílový víkend pred nákupným centrom. 


Každý štvrtok o 17.00 hod a každú nedeľu o 16.00 hod čaká na Vašich najmenších program v podobe tvorivých dielni, ktoré organizuje Eurovea v budove kina oproti McDonald´s. Za pomoci animátorov si detičky môžu vyrobiť v dielničkách, vyfarbovať maľovanky alebo maľovať na tvár. Zatiaľ čo vy spokojne nakupujete alebo si vychutnávate kávu s priateľmi, o deti sa postará tím vyškolených animátorov. 



V spolupráci s obchodným centrom EUROVEA sme pre Vás pripravili zaujímavú jarnú súťaž. Ak do 20. marca pošlete správnu odpoveď na otázku, kedy sa uskutočnia módne prehliadky Eurovea Fashion Forward na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o darčekovú poukážu v hodnote 50,- EUR na nákup. Viac informácií o podujatiach a akciách nájdete na stránke www.eurovea.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov