Výnimočné miesto v centre Bratislavy

Nových reštaurácií v Bratislave pribudlo v poslednom období ako maku, ale spojiť dokopy dizajnové prostredie, dokonalý servis, jedinečný cit pre detail a výborne menu sa podarilo iba v jednej. Dnes Vám predstavíme reštauráciu Kobe Steak Grill Sushi – pôvodnom zo susedných Čiech, ktorá je od januára 2017 otvorená aj v hlavnom meste, konkrétne v centre na Hviezdoslavovom námestí.


Skvelé zvolená lokalita reštaurácie a samotný dizajn Vás upútajú hneď pri vstupe. Priestory s celkovou kapacitou 150 miest sú rozdelené na vrchnú časť, átrium a pivničnú časť. Na spodnom podlaží nájdete priestor pre súkromie ako aj otvorenú kuchyňu. Plánujete väčšie oslavy alebo máte chuť na nerušenú romantiku vo dvojici? Alebo by ste radi biznis obed s kolegami či pracovnú večeru? Aj pre toto je vyčlenený diskrétny priestor v štýlovom prepracovaní.



Okrem samotného dizajnu je Kobe Steak Grill Sushi výnimočný aj dokonalým servisom, ktorý sa hľadá veľmi ťažko. Personál Vám veľmi ochotne poradí pri výbere z menu, ponúkne špecialitu týždňa, ktorá sa pravidelne mení alebo Vás pozve na niektorý z ich tematických večerov ako napr. piatkovú živú hudbu alebo degustačné večery Wine & Dine, pri ktorých máte možnosť ochutnať niektorú z ich špecialít.

Poďme sa však pozrieť bližšie na samotné menu. Ako ste si dozaista všimli v ich širokej ponuke nájdete predovšetkým výnimočné mäso Kobe, grilované špeciality, exotické pokrmy ako aj populárne sushi. Kobe mäso je považované za mimoriadnu lahôdku. Chovu tomuto vyhlásenému dobytku je podľa tradície venovaná neobyčajná pozornosť. Býčkov masírujú a napájajú pivom alebo saké. Tento pôvodný japonský zpôsob chovu dobytka je známy už od roku 1830.




V ponuke reštaurácie tiež nájdete „KOBE STYLE BEEF“ mäso. Pravé Kobe mäso sa z Japonska do nedávna nemohlo vyvážať. Z tohto dôvodu najmä v USA, ale aj inde vo svete, chovajú „Kobe style beef“ z dobytka kríženého z plemena Wagyu a amerického plemena Angus. Americký „Kobe štýl“ sa od pravého japonského Kobe takmer nelíši a vďaka tomu môže vyniknúť rovnakými delikatesnými vlastnosťami.



Pri návšteve Kobe Steak Grill Sushi Vám odporúčame ochutnať nielen steak zo spomínaného mäska Kobe, ale aj lahodný hovädzí tatarák s japonskou majonézou, bravčové rebrá či jahňacie kolienko. Ak ste milovníkom ázijskej kuchyne, určite nezabudnite na rezance, tom yum polievku a už spomínané sushi. Jedna z roliek je dokonca pripravená s mäsom kobe na vrchu J Absolútnou čerešničkou na torte sú dezerty, ktoré sú rovnako ako všetky jedlá podávané na  štýlovej bridlici.



Ak ešte stále váhate, kam sa najbližšie vybrať na večeru vo dvojici alebo s priateľmi, vedzte, že Kobe Steak Grill Sushi bude pre Vás tou správnou voľbou. Okrem ponuky a-la carte sem môžete zájsť napr. aj na obed a pochutnať si na ich obedovom menu. Viac informácií ako aj kompletnú ponuku reštaurácie nájdete na ich oficiálnej stránke 

V spolupráci s Kobe Steak Grill Sushi sme pre Vás pripravili súťaž o poukaz na večeru v hodnote 50,- EUR. Ak do 7. novembra odpoviete správne na otázku odkiaľ pochádza mäso Kobe na adresu redakcia@lifefashionfood.net, hráte o spomínaný poukaz.



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov