Vyberte si aktivity podľa svojho gusta


Voľnočasovými aktivitami si človek kompenzuje pracovné vyťaženie. Ak je tou voľnočasovou aktivitou pohyb či relaxácia, podporuje to navyše vašu fyzickú kondíciu. Ak aj vy túžite po pravidelnom pohybe a relaxácií, zoznámte sa s Multisport kartou od Benefit Systems Slovakia, ktorú Vám predstavíme. Okrem benefitov, ktoré jej používaním získate, sa tiež pozrieme na jednotlivé športoviská v rámci Bratislavy.




MultiSport karta Vám ponúka možnosť kompenzovať svoje pracovné vyťaženie a zároveň je to benefit, s ktorým sa budete cítiť lepšie. Jednoducho sa prispôsobí vašim potrebám, náladám a schopnostiam. Nemusíte byť aktívnym športovcom, aby ste ju využili naplno. Vyberte si pohybové aj relaxačné aktivity podľa svojich možností nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Môžete využiť viac ako 170 rôznych aktivít a viac ako 1500 športových a relaxačných zariadení.

Naša redakcia mala možnosť Multisport kartu testovať počas jedného mesiaca a zmapovať pre vás zaujímavé športoviská. Ako prvé sme sa vybrali do fitness centra Fit Up, ktoré vám v siedmich pobočkách na Slovensku ponúkne komfortný priestor na tréning so špičkovou výbavou. Samozrejmosťou sú zónovo rozdelené štúdiá, profesionálni tréneri, oddelená časť pre dámy a CROSS UP! zóna. V Bratislave ich nájdete v troch lokalitách; v Starom meste, v Petržalke a v Ružinove.





Okrem tradičných fitness centier sa veľkej obľube tešia aj skupinové cvičenia. My sme sa preto rozhodli vyskúšať čoraz populárnejší jumping v City Fitness v Petržalke. Jumping je skupinové cvičenie na patentovaných trampolínach v sprievode dynamickej hudby pod vedením profesionálnych inštruktorov.  Jeho obrovskou výhodou je, že zvyšuje kapacitu pľúc pre dýchanie, zmierňuje únavu a menštruačné problémy u žien a zlepšuje celkovú koordináciu.




Predstavte si že neexistujú hranice pohybu. Vaše telo a myseľ splynú v jedno a vy sa vznášate a relaxujete. Je len na vás, či v ďalšom okamihu vzlietnete vyššie, alebo pristanete na zemi. A čo viac, zdá sa vám to nemožné? Potom ste ešte neskúsili tzv. antigravity jogu. Jedná sa o relaxačné cvičenie inšpirované jogou, gymnastikou, strečingom, pilates a prvkami akrobacie. Zároveň posilňuje celé telo, uvoľní a predĺží svaly, zlepší flexibilitu kĺbov a zvýši vašu fyzickú i mentálnu zdatnosť. Antigravity jogu máte možnosť vyskúšať napríklad v Dúbravke alebo v Hamilton Fitness Centre v Mlynskej Doline. 




Okrem jednotlivých pohybových aktivít môžete v rámci MultiSport karty využívať aj bazény a wellness. V ponuke nájdete aj nedávno otvorenú Petržalskú plaváreň, kde sa môžete tešiť na 25 metrov dlhý plavecký bazén, tobogan či sauny. S kartou MultiSport máte k dispozícii bazénovú časť plavárne (všetky bazény + tobogan) na 90 minút. Obrovskou výhodou je tiež  aj samotné parkovanie priamo pred plavárňou.





7 SPA je mestská wellness oáza na Hlbokej v Bratislave. Priestor je navrhnutý v súčasnom dizajne s dvomi masážnymi miestnosťami, fínskou a parnou saunou, jacuzzi, sprchou Vichy, fitness zónou s najmodernejšími zariadeniami na kardiotréning a tréning na zníženie hmotnosti a oddychovou zónou. Multisport karta sa dá použiť na jednu z týchto možností: 1 hod. vstup do fitness alebo 1,5 hod. vstup do wellness.




Ak ste doteraz hľadali spôsob ako dosiahnuť dokonalý work-life balans, vedzte, že Multisport karta vám k nemu výraznou mierou dopomôže. Z bohatej ponuky športových, ale aj relaxačných aktivít si vyberie naozaj každý. Viac informácií o kompletnej ponuke, benefitov, ktoré získate ako aj podrobný prehľad všetkých športovísk nájdete na oficiálnej stránke www.multi-sport.sk.




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov