Štýlové bývanie v srdci Jasnej

Túžite tento rok zažiť niečo výnimočné v samom srdci najlepšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku? Okrem skvelej lyžovačky na špičkových svahoch v Jasnej, skvelého jedla a množstva zážitkov v kruhu Vašich najbližších Vám dnes predstavíme aj štýlové ubytovanie v modernej horskej chate Björnsonka v Demänovskej doline. 

Legendárna Björnsonova chata dostala druhý dych pred dvoma rokmi, keď prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá z nej urobila moderný horský hotel. Zariadenie v horskom štýle, všadeprítomné drevo a prírodné materiály robia z chaty príjemné, útulné miesto. Lákadlom sú určite aj exteriérové kúpacie kade s horúcou vodou s výhľadom na okolitú prírodnú scenériu, altánok s grilom, v ktorom si môžete aj sami pripraviť niečo chutné pod zub, rodičia určite ocenia veľké detské ihrisko.



Chatu v typickom horskom štýle postavili už v roku 1952. Svoj názov dostala po nórskom spisovateľovi Björnstjernovi Björnsonovi, nositeľovi Nobelovej ceny za literatúru ako prejav vďaky človeku, ktorý sa na začiatku 20. storočia zastal Slovákov a bojoval za ich práva. Stojí za zmienku, že noví majitelia z úcty k tradícii ponechali tento názov a zachovali aj pôvodný vzhľad chaty vrátane vonkajšieho dreveného obloženia. 


Björnsonka sa môže pochváliť vynikajúcou polohou. Nachádza sa totiž v úplnom centre lyžiarskeho strediska Jasná. V jej bezprostrednej blízkosti sú zjazdovky Biela púť a Otupné, ku ktorým sa dostanete na lyžiach rovno z hotela. Björnsonka je však ideálnym miestom nielen na zimnú dovolenku, ale počas celého roka - v okolí nájdete všetky atrakcie, ktoré si len viete v oblasti športu a relaxu predstaviť – turistické chodníky, cyklochodníky, jaskyne, pamiatky...


Areál Björnsonky poskytuje tri druhy ubytovania: hlavnú chatu, villu a hostel, takže vhodné ubytovanie podľa svojich predstáv si tu nájde naozaj každý. Ubytovanie sa poskytuje spolu s polpenziou, využiť môžete tiež zvýhodnené pobytové balíčky. Legendárna chata je úžasným miestom pre milovníkov hôr, či už lyžiarov, alebo turistov, zamilované páry, partiu snowboardistov či pre rodiny s deťmi.




SÚŤAŽ!
Vychutnajte si aj Vy bývanie v štýlovej horskej chate Björnsonka uprostred malebnej prírody Nízkych Tatier a najlepšieho lyžiarskeho strediska Jasná na Slovensku. Pripravili sme pre Vás súťaž o dvojdňový pobyt s polpenziou pre dve osoby. Ak do 10. decembra pošlete správnu odpoveď na otázku: „Prečo je táto legendárna chata pomenovaná po nórskom spisovateľovi Björnstjernovi Björnsonovi?“, budete zaradení do žrebovania o spomínaný pobyt. Svoje odpovede posielajte na: redakcia@lifefashionfood.net

 Víťazkou sa stala p. Jana Fabiánová


www.bjornsonka.sk


-->

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov