Nezanedbávajte starostlivosť o pleť


Hektický život v meste a stres sa odrážajú aj na vašej pleti, poskytnite jej preto dostatok regenerácie. Najmä pleť v zrelom veku potrebuje, aby sme ju dokázali viac „počúvať“ a dopriať jej vhodnú starostlivosť. Dokonca si zmeny v kozmetickej rutine vyžaduje aj podľa ročných období. V zime si pleť žiadala ťažšie a mastnejšie krémy, ráno aj večer. Naopak, v nadchádzajúcom letnom období  je zas lepšie dopriať pleti ľahšiu textúru hydratačných krémov.



Aby žena pleť udržala v čo najlepšom stave, mala by s hĺbkovou starostlivosťou začať už v tridsiatke. Už okolo 30. roku života sa výrazne znižuje produkcia kolagénu a elastínu v podkoží, preto je vhodné začať sa intenzívnejšie starať o pleť a netreba zabúdať ani na dôsledné ošetrenie okolia očí výživným krémom, najmä večer. Hydratačnýkrém Juvena Superior Miracle pleť optimálne hydratuje a vďaka vzácnym olejom ju dokonale vyživuje a zvláčni. K hĺbkovej regenerácií pokožky dopomáha kombinácia vysoko účinnej Juvena SkinNova SC Technology a multifunkčního tripeptidu.


Komplexná starostlivosť o pleť v tomto jedinnom kréme na deň i noc dokáže doslova zázraky. Aplikujte ho vždy ráno a večer na dôkladne očistenú a tónizovanú pokožku tváre. Nielen tvár, ale aj oblasť v okolí očí si vyžaduje našu pozornosť. Očný krém Juvena Specialist Miracle príjemne chladí delikátnu pleť očných kontúr a aktivuje mikrocirkuláciu počas aplikácie prípravku. Dokonale vyvážená kombinácia aktívnych zložiek redukuje tmavé kruhy a poskytuje očnému okoliu povzbudzujúcu hydratáciu.



Pri domácom ošetrení by podľa nej malo byť samozrejmosťou aj nanášanie masiek. Expresná, spevňujúca a vyhladzujúca pleťová maska z línie Juvena MasterCare z bioflísu dodáva starostlivosti o pleť celkom nový rozmer. Maska dokáže expresne rýchlo redukovať linky a vrásky, spevňuje pleť a dodáva jej objemnejší, hladší a mladistvo svieži vzhľad už po pár minútach pôsobenia. Masku Juvena používajte raz týždenne na redukciu existujúcich známok únavy, liniek, vrások a posilnenie pleti proti stresovým vplyvom.


Juvena je značka s bohatou tradíciou a inovačným prístupom, ktoré využíva pri vývoji výnimočnej omladzujúcej starostlivosti. Značka založená v roku 1954 spája významné hodnoty – švajčiarske kvalitatívne štandardy a profesionálne služby zákazníkom s inovačným vedeckým výskumom. Výsledkom sú revolučné omladzujúce prípravky starostlivosti o pleť. Luxusnú kozmetiku Juvena môžete zakúpiť vo všetkých FAnn parfumériách, ako aj prostredníctvom stránky http://www.FAnn.sk

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov