Vyformujte si postavu cvičením

Najlepšie by bolo, keby sme mohli jesť všetko bez toho, aby sme priberali alebo sa museli obmedzovať. Bohužiaľ, skutočnosť je iná a najmä v tomto období, kedy sa intenzívne pripravujeme a formujeme svoju postavu do plaviek, je fyzická aktivita pre telo tým najlepším povoleným dopingom. Ak sa chcete cítiť pred letnými mesiacmi vo svojom tele najlepšie, poradíme vám ako na to prostredníctom tréningu v PowerCoreštúdiu.



PowerCore štúdio je prvým Megaformer štúdiom na Slovensku a v strednej Európe. Mnohí určite poznáte Pilatesový reformer, Megaformer sa líši od neho tým že poskytuje omnoho väčšiu a širšiu skalu cvikov. Megaformer je na trhu už 13 rokov, kde má obrovské zastúpenie v celej severnej Amerike a licencuje cez 300 študií vo svete. Toto cvičenie zaujalo nielen bežných ľudí ale aj svetové celebrity ako Sofiu Vergaru, Kim Kardashian či Michele Obamu.


Tento intenzívny “workout“ zapája rôzne svalové skupiny v rovnakom čase a tým posilňuje nielen povrchové ale aj vnútorne svaly - všetko to čo ste predtým nepredcvičovali. V celom svete sa Megaformer teší z obrovského úspechu a nekonečne veľa spokojných zákazníkov. My v redakcii rady skúšame nové veci, a keď sme sa dozvedeli o tejto novinke aj v Bratislave, neváhali sme a vyskúšali sme ho pre vás.




Pokiaľ nie ste fanúšikom klasických fitnes centier a kvôli svojej pracovnej vyťaženosti nemáte na cvičenie toľko času; v Powercore štúdiu si prídete na svoje. Obrovskou výhodou je, že počas 50-minútovej hodiny získate nielen intenzívny tréning, ktorý vám pomôže pri formovaní postavy do plaviek, ale navyše aj kombinuje 5 vecí dokopy: kardio tréning, silu, flexibilitu, vytrvalosť a vašu rovnováhu.



Obrovskou výhodou pri cvičení je aj fakt, že nielen blahodarne pôsobí na naše telo a formuje postavu, ale vie nám pomôcť aj pri rôznych druhoch zdravotných problémov. Nielen v zahraničí, ale aj u nás na Slovensku sa teší veľkej obľube medzi profesionálnymi športovcami, ktorí sú často krát počas svojej kariéry vystavený nespočetným zraneniam. Ak teda trpíte svalovými zraneniami, máte skrátene šlachy alebo problémy s chrbticou, vyskúšajte toto revolučné cvičenie, ktoré je od začiatku roka aj v Bratislave.

Vyškolení tréneri vám budu ochotne asistovať počas vašich tréningov; či už sa rozhodnete pre skupinové alebo individuálne cvičenie. Dynamický a intenzívny tréning, počas ktorého môžete spáliť aj 600cal je zameraný na celé telo a hlavne vnútorné jadro “core“. Ak teda túžite zredukovať svoju telesnú hmotnosť alebo si vyformovať postavu pred letom, navštívte PowerCore štúdio bratislavskej Petržalke, ktoré na Slovensko priniesla Eva Cvopová, ktorá žila niekoľko rokov v zahraničí, kde si ho obľúbila.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov