Miesto, kde sa stretáva krása s umením


Pribúdajúce teplé dni nám dávajú najavo, že leto je predo dvermi. Slnko, piesok a more sú lákadlom pre každého z nás. Tešíme sa na oddych a relax, ktorý si budeme môcť vychutnať počas dovolenky. Dôležité je však myslieť aj na prípravu pred samotnou dovolenku, ktorú si môžete dopriať v Institut Esthederm ART v Bratislave. My vám dnes predstavíme nielen samotný salón, ale aj procedúru, ktorú sme v ňom absolvovali.




Letné sezónne telové ošetrenie je zamerané najmä na prípravu pred blížiacim sa letom; skúsená kozmetička vám počas viac ako 1,5 hodinovej procedúry dopraje skutočný relax. Najprv vám telo masážnymi technikami zohreje a neskôr nanesie jemný píling. Na záver použije ochranný sprej Bronz impulse vo forme rozprašovača, ktorý má príjemnú a ľahkú konzistenciu a je záverečnou bodkou prípravy na leto.




Súčasťou každého telového ošetrenie alebo procedúry v Institut Esthederm ART je aj krátke ošetrenie pleti Osmoclean. Táto unikátna čistiaca technika je určená na hĺbkové čistenie pórov a jemné odstránenie nedokonalosti z povrchu pleti. Je vhodná pre všetky typy pleti a okrem pravidelného ošetrenia v salóne sa odporúča aj dva krát týždenne. Prípravky, ktoré vám odporúčame môžete použiť aj na doma.


Hĺbkový čistič pórov pôsobí ako tzv. vysávač nečistôt a pórov. Aplikujte ho dva krát týždenne na odlíčenú pleť a masírujte ho pomocou krúživých pohybov a do zhustnutia. Na záver môžete zmyť vlažnou vodou. Veľmi dobre pôsobí v spojení s krémovou maskou, ktorá vygumuje odumreté bunky a povrchové nedostatky pleti. Spôsob nanášania je u masky podobný ako u čističu pórov. Taktiež ju krúživými pohybmi vygumujete a dôkladne opláchnete.






V súčasnosti prebieha v Institut Esthederm ART na Plynárenskej výstava talentovaného slovenského fotografa Jakuba Gulyása, ktorý sa venuje fotografovaniu pre domáce a zahraničné módne magazíny, ale aj inej komerčnej tvorbe. V priestoroch inštitútu sa môžete nielen pokochať jeho umeleckou tvorbou, ale aj si niektoré z vystavených diel zakúpiť. Exhibícia v Znamení krásy potrvá až do 3. augusta 2018.



Institut Esthederm ART je miestom, kde sa krása stretáva s umením. Okrem umeleckých fotiek, budete mat možnosť štyri krát ročne stretnúť umenie aj v podobe obrazov profesionálnych umelcov, výtvarníkov či sochárov. Široká škála procedúr pre vašu tvár a telo, príjemná atmosféra salóna, ktorý je dizajnovaný v čistých líniách ako aj výborná lokalita na Plynárenskej ulici v centre Bratislavy s parkovaním vám poskytne dokonalú oázu pre relax a načerpanie nových síl.



Okrem kozmetického salóne ponúkajú aj profesionálne líčenie s exkluzívnou kozmetikou EVA GARDEN. Viac informácií o produktoch značky Esthederm ako aj kompletnej ponuke všetkých procedúr nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.institut-esthederm.sk, sledovať ich môžete tiež na Facebooku https://www.facebook.com/esthedermart a Instagrame

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov