Dovolenka v Petrovači

Petrovac je pobrežné mesto, ktoré má 700 metrov dlhú piesočnatú pláž a nachádza sa na úpätí Pastrovacka medzi Barom a Budvou. Počas letnej turistickej sezóny je veľmi obľúbeným miestom pre dovolenku veľkého počtu turistov a prechod z letiska Podgorica do mesta Petrovac je našou každodenou činnosťou. 




Petrovac - Čierna Hora

Taxíkom z letiska Podgorica do Petrovac sa môžete dostať dvoma cestami. Jednou z nich je horská cesta nad Pastrovickou horou a druhá tunelová cesta. Bez ohľadu na to, akým spôsobom si vyberiete, budete v Petrovaci približne po 45 minútach, ak si dopredu rezervujete dopravu z letiska Podgorica do mesta Petrovac. Horská cesta je viac krivnatejšia, ale touto cestou budete mať pekný výhľad na horské vrcholy a národný park Skadar. 

Každým rokom čoraz častejšie viac turistov prichádza na letisko Podgorica, pretože záujem turistov stráviť svoju dovolenku na čiernohorskom pobreží. Okrem hlavnej pláže má Petrovac malú pláž Lučice, ktorá patrí medzi najkrajšie pláže na pobreží Jadranského mora.


Transferová trasa Podgorica letisko do Petrovac

Keď si rezervujete vašu prepravu z letiska Podgorica do mesta Petrovac, naša taxikár vás čaká na výstupe z letiska a bude držať označenie s vaším menom. Všetky naše vozidlá sú nové a pohodlné, prispôsobené na letisko. Ponúkame našim klientom ynikajúce služby s profesionálnymi taxikármi, ktorí vám poskytnú doplňujúce informácie.


Viac informácií o taxislužbe nájdete na ich webovej stránke, kde si ho môžete aj priamo zarezervovať. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov