Kabelky, ktoré budú v kurze


Topánok a kabeliek nie je nikdy dosť. Tak znie jedno z elementárnych pravidiel nefalšovanej módnej maniačky. Najmä trendy v tých druhých menovaných sa neobmieňajú tak často, ako pri sezónnych kolekciách - kabelky sú jednoducho doplnkom, ktorého nosenie predpokladá aspoň určitú nadčasovosť. Prelom ročných období poskytuje ideálnu príležitosť zamyslieť sa nad ich obmenou. Pozreli sme sa preto spolu so slovenskou značkou MARIMA zblízka na najväčšie očakávané kabelkové hity aktuálnej sezóny.  



Jemné farby, minimalistický, no dievčenský dizajn - to je esencia jednoduchosti, ktorá sa bude niesť celou sezónou. Doplniť ju môžete o kožušinu, ktorá je veľmi príjemný prírodný materiál ako vizuálne, tak aj na dotyk, a ktorý vždy pôsobil a bude pôsobiť jedinečne. Takýto kúsok môžete nosiť najmä k denným elegantným outfitom.


Ak ste hádali, že ruksaky (zvlášť tie minimalistické a s nádychom elegancie) nevyjdú z módy ani túto sezónu, tipovali ste správne. Preto, dievčatá a ženy smelo dajte prednosť módným a krásnym batohom z kolekcie MARIMA na rok 2018-2019, ktoré dokonale dopĺnia váš každodenný outfit a urobia z vás módnu ikonu, za ktorou sa každý otočí.


Už od minuloročnej jesene sa šepkalo o veľkom návrate ľadviniek a prognózy sa potvrdili. Sú späť – štýlovejšie a rozmanitejšie ako kedykoľvek predtým! Ak sa obávate deformácie postavy, môžete z ľadvinky spraviť crossbody a prevesiť si ju cez plece; ležérnu eleganciu dosiahnete nosením ľadvinky naboku. Hitom sú tiež ľadvinky veľkosti XS, krásne oživia napríklad strohý biznis outfit.



Ešte cca pred dvoma rokmi sa tvorcovia kabeliek riadili heslom – malá taška, veľký popruh. Tento rok sa pozície vymenili, výsledok je však krajší, ako by sa mohlo zdať…  A na záver len malá rada: kabelka je počas mnohých dní vašou najlepšou priateľkou. Vyberte si preto takú, ktorá čo najlepšie vystihne váš vkus a osobnosť.



Nová slovenskú značku MARIMA vznikla na základe súhry troch mien a je čisto slovenskou značkou. Je o vnímaní detailov, o kvalite, zodpovednosti a tvorení produktov s tým najlepším zámerom pre zákazníčky. 

V spolupráci s Marima sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 18. novembra pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy v kabelkach na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o kabelku podľa vlastného výberu z ich kolekcie. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov