Chráňte svoju pokožku pred zimou


Zima je pre našu pokožku tvrdou skúškou a zaslúži si špeciálnu starostlivosť. Chlad, suchý vzduch, málo svetla a vietor našu pokožku oslabujú, najmä na tých najexponovanejších partiách ako je tvár, pery a ruky. Tepelná regulácia je náročná z dôvodu striedania tepla a zimy, keď prechádzame z vonkajšieho prostredia do interiéru.



Práve v zimnom období stráca pokožka schopnosť vlastnej hydratácie, dochádza k odparovaniu vody z jej povrchu, ktorú potrebuje na svoju prirodzenú rovnováhu. Koža sa dehydruje, spôsobuje nepríjemné pocity, stáva sa citlivejšou a stráca svoju žiarivosť; a preto je pitný režim je dôležitý nielen pre naše telo, ale i pre našu pokožku.

Starajte sa o svoju pokožku najmä v zimnom období a využite rad Hydrabio od spoločnosti Bioderma, ktorý vám ukáže ako sa starať o pokožku v zime, ako pokožka reaguje na chlad a mráz, čo je pre ňu vhodné, ale aj o správnej hydratácií. V dnešnom článku vám predstavíme tri produkty, ktoré nesmú chybať v žiadnej kúpelni.

Micelárna hydratačná čistiaca a odličovacia voda Bioderma Hydrabio H2O je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej pokožky. Kombinuje vysokú čistiaciu silu a výbornú toleranciu pri odstraňovaní make-up z tváre a očí. Skvelým doplnkom v celkovej starostlivost je okrem čistiacej vody aj Hydrabio Crème.



Intenzívne a dlhodobo hydratuje, vyhladzuje pleť a prináša intenzívne rozjasnenie. Výživnú, jemnú a krémovú textúra aplikujte ráno a/alebo večer na pleť očistenú Hydrabio H2O micelárnou vodou alebo Hydrabio Mliekom. Doplnkovým krokom v starostivosti v zimnom období je aj Hydrabio Brume - presne dávkovaná, osviežujúca čistiaca voda.



Vďaka perfektnej rovnováhe minerálnych solí a stopových prvkov Hydrabio Brume dokonale rešpektuje biologické a fyziologické vlastnosti kože, a preto je ideálnym spojencom citlivej pokožky v boji proti rôznym reaktívnym znakom (dermatologické procedúry, odstránenie chĺpkov, vyrážka po holení, spálenie slnkom atď.) a pocitom nepohodlia.


V spolupráci s Bioderma sme pre Vás pripravili súťaž o  5x Hydrabio Rich Creme v hodnote 21,90€. Správne odpovede na otázku: ktorá rada od značky Bioderma je vhodná pre starostlivosť v zimných mesicoch posielajte na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o kompletnej ponuke produktov nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.bioderma-sk.com.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov