Štýlové topánky, ktoré sú IN


Aj keď je už zima predo dverami, toto obdobie ponúka široké spektrum možností, ako kombinovať outfity. O tom, že ani šiat sa nemusíte ešte vzdávať, vás presvedčíme nasledovnými kombináciami s topánkami. Nahliadnite s nami do blízkej budúcnosti módnych trendov a zistite, aké topánky sa budú nosiť túto zimnú sezónu. Tá bude patriť jednoznačne káru, metalickej farbe a overknees čižmám, ktoré ovládnu elegantný štýl každej mestskej dámy.



Lodičky

Klasika v podobe lodičiek sa výborne hodí k akémukoľvek stylingu. Túto sezónu sú jednoznačným hitom kárované lodičky, ktoré ukážu s jednoduchými skinny džínsami.  Ak máte rady blyšťavé prvky, metalické lodičký sú pre vás to pravé. V kontraste s crop nohavicami majú vysoké ambície vykúzliť pôsobivý efekt, v ktorom vyjdete z davu a budete neprehliadnuteľná aj na ceste do práce. V kombinácii so smaragdovo-zelenou vytvoria príjemný kontrast a dokonca sa nemusíte báť kombinovať tento vzor s inými vzormi.

https://www.topankovo.sk/zelene-lodicky-virginia.html 

https://www.topankovo.sk/cervene-lodicky-virginia.html

Čižmy

Robustné, coolové, no aj veľmi elegantné. Klasické členkové čižmy sa hodia rovnako k sukni aj k šatám. Mýtus, že je to zakázané, je už dávno v móde zbúraný, táto kombinácia vás o tom presvedčí. Overknees čižmy vyčaria dlhé nohy a žiaria vďaka jemnému zamatu, velúru a pekným aplikáciám. Nemôžu Vám chýbať ani klasické čierne čižmy, ktoré zdobia pracky a šnurovačky. Predĺžia vám postavu a nádherne vyniknú pri pohodlných úpletových šatách.

https://www.topankovo.sk/cierne-cizmy-grace.html


Army šnurovačky a červená

Army šnúrovačky sú ideálne na zasnežené dni a vďaka nízkemu podpätku v nich vydržíte celý deň. Vyberte si výrazné a nezabudnite, čím väčšie šnurovanie, tým lepšie. Naopak ohnivá farba je absolútnym hitom a čoraz viac sa objavuje okrem oblečenia aj na topánkach. Nemusíte sa báť extravagantných modelov, ktoré vytvoria v ouffite wow efekt.

https://www.topankovo.sk/cervene-cizmy-jade.html

https://www.topankovo.sk/cierne-cizmy-iris.html


Chelsea topánky ako nadčasová klasika

Britská klasika spojená s pohodlím neznamená, že ju musíte kombinovať výsostne s módou typu pánsky chic. Chelsea topánky perfektne vyniknú, ak ich skombinujete so šatmi a skorá jeseň je na to ako stvorená. Aj takto môžete pôsobiť veľmi chic.

https://www.topankovo.sk/biele-clenkove-cizmy-vivian.html


V spolupráci s Topankovo.sk sme pre Vás pripravili súťaž o 1 pár členkových čižiem, ktoré si môžete vybrať v jednom z troch farebných prevedení. Stačí ak do 30. novembra pošlete správnu odpoveď na otázku, aké sú aktuálne trendy v topánkach: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o kompletnej ponuke topánok nájdete na ich stránke 


https://www.topankovo.sk/cierne-clenkove-cizmy-sienna.html


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov