Pripravte sa na zimu


Leto je už dávno preč. A za rohom číha zima. Nastal čas nielen na zmenu šatníka, ale tiež na zmenu starostlivosti o pleť. Zatiaľ čo v lete ste svoju pleť chránili pred slnkom, teraz ju musíte ochrániť pred zimou, vetrom a suchým vzduchom. Ako na to? Základom je hydratácia a výživa prostredníctvom tvárovej a dekoratívnej kozmetiky Sothys Paris Slovensko. V dnešnom článku sa dozviete nielen aký krém zvoliť, ale rovnako aké sú trendy v líčení na sezónu jeseň-zima 2018/19.




Výživný krém je základ

V lete nieje vhodné zaťažovať pleť hustými krémami, ktoré by zbytočne bránili vstrebávaniu vitamínu E, preto si mnohé z nás na pleť aplikujú pleťové vodičky, emulzie či ľahko rozotierateľné mlieka. S prvým opadávaním listov prichádza nielen jeseň, ale aj čas na zmenu pleťovej kozmetiky. Ľahké emulzie nahraďte práve pleťovými krémami hustejšej konzistencie. Tie vašu pokožku nielen zvláčnia, ale zároveň jej dodajú potrebné živiny.



Lepšie ju ochránia pred nepriaznivými hydrometeorologickými vplyvmi a to tým, že na povrchu pleti vytvoria silnú bariéru, ktorá ľahko odolá pochmúrnemu jesennému ale aj mrazivému zimnému počasiu. Do zásoby si však pripravte tiež špeciálny omladzujúci La Crème. Majte ho vždy pri sebe. A akonáhle vonkajšia teplota začne klesať pod nulu, bez váhania ho použite.

Táto výnimočná omladzujúca starostlivosť odhaľuje niektoré svoje tajomstvá hneď po aplikácii: jeho skvelá aktívna textúra vytvára biomimetický saténový film s efektom vyhladenia povrchu pleti a jeho jemná vôňa je pozvánkou na chvíle pohody. Deň po dni, tento univerzálny krém ošetruje pleť, pôsobí aktívne na omladenie pokožky a bojuje s viditeľnými známkami starnutia.

Parížska elegancia

Na pokožke, ktorá je dobra pestovaná, a o ktorú sa pravidelne staráme sa make-up a dekoratívna kozmetika prejaví výraznejšie. S nou kolekciou na jeseň-zima 2018/19 sa aspoň na chvíľu prenesete do čarovného mesta Paríž s množstvom nádherných pamiatok a vychutnajte si Parížom inšpirovanú, očarujúcu a elegantnú kolekciu! Základným spojencom pre bezchybne upravené obočie s hodvábnym a prirodzeným povrchom je práve tieň na obočie, ktorý je dostupný v dvoch univerzálnych odtieňoch.

Púdrová dlhotrvácna textúra je ideálna pre maskovanie a zvýšenie objemu. Po úspechu predošlého očného tieňa v ceruzke je teraz dostupný nový zlatistý odtieň pre ešte jasnejšie oči. Ľahko sa aplikuje, má krémovú textúru, žiarivý efekt a je dlhotrvácny. Dosiahnete vzhľad dokonalého make-upu aj na perách vďaka saténovému rúžu.



Vaše pery budú jemné ako zamat, zahalené hlbokou farbou s intenzívne matným vzhľadom. Záverečnú bodku vášmu dokonalému vzhľadu dáte s trendovým odtieňom laku na nechty. Zloženie je obohatené o vitamíny pre ochranu nechtov a mandľový olej pre ich výživu. Zafixujte svoj make-up pre dlhodobé nosenie univerzálnym fixačným púdrom s hodvábnou textúrou, matným vzhľadom a dokonalou čistotou.

V spolupráci so Sothys Paris Slovensko sme pre Vás pripravili súťaž o balíček dekoratívnej kozmetiky ako aj La Crème - Prémium omladzujúcí krém. Stačí ak do 27. novembra pošlete správnu odpoveď na otázku, ako chrániť pokožku v zimných mesiacoch na: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o produktoch ako aj procedúrach, ktoré ponúkajú nájdete na ich stránke http://www.sothys.sk/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov